Ödünç Yaşamlar

Tarihler: 26 Mart 2010 Cuma ~ 26 Mart 2010 Cuma 26 Mart 2010 - Saat: 20:30

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 28,50 TL 2. Kategori: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Fatih Mah. Hasan Şevket Cad. No:43 İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2010 ~ Mar 26, 2010

“Ödünç Yaşamlar" adlı kitabından ve tiyatro anılarından yarattığı gösteriyle Ali Poyrazoğlu, Türkiye`nin bugünkü durumuna bir vizyon açıyor. Alaycı, kışkırtıcı, tatlı anlatımı ile toplumsal gelişmeleri ve insanlarımızın öykülerini sergiliyor. İncelikli espri anlayışı, sistemi sorgulayan politik taşlamaları ve kendine özgü yorumuyla seyircilere ciddi bir gülmece daha sunuyor.

Ödünç Yaşamlar’ adını taşıyan kitabından ve tiyatro anılarından yarattığı gösterisiyle Ali Poyrazoğlu, alaycı, kışkırtıcı, tatlı anlatımı ile toplumsal gelişmeleri ve insanlarımızın öykülerini sergiliyor. İnce espri anlayışı, sistemi sorgulayan politik taşlamaları ve kendine özgü yorumuyla seyircileri fena halde güldüren oyuncu, yaptığı gösterinin gerçek ‘stand-up’ olduğunu söylüyor. “Koşullar nasıl olursa olsun yaptığım işin tadını çıkarmam gerek. Niye mi? Yaşama küsmemek için.. Kendimle barışık yaşayabilmek için.. İşini severek, eğlenerek yapan insanların dünyayla da, kendileriyle de barış içinde yaşayacaklarına dair sonsuz inancım var,” diye de ekliyor.

Diğer taraftan bu kitabında ve oyununda sıkı bir eleştiri bombardımanına tuttuğu tiyatro çevresinden de oldukça tepki toplayan Poyrazoğlu konuyla ilgili olarak “Eleştirilerimin yapıcı olmasını istediğim için konuşuyorum. Bazıları kabızlık ediyor. Onlara hayırlı müshiller dilerim," diyor. Oyununda kendisiyle ilişkisini kesmeyenlerin, kendine yabancılaşmayanların, yaşama meydan okudukları için daha sağlıklı ve başarılı oldukları mesajını veren sanatçı, hem yeni yıla girdiğimiz, hem de yeni bir savaşın arifesinde olduğumuz şu günlerde belki de en anlamlı cümleleri söylüyor: “Yarın yeni bir yıla giriyoruz. Bugünden başlayın kendinizle barış görüşmelerine. Kayıtların da tarihe, sizin özel tarihinize geçmesi gerek. Barış görüşmelerinizin günlüğünü tutun. Kurşun kalemle başlayın, oradan içinizin müziğini duyabileceğiniz başka bir enstrümanla temize çekersiniz. Siz sizle tartışıp, görüşüp, barışıp kendinize elinizi uzattığınızda bir de bakacaksınız ki binlerce insan sıkıyor elinizi. Kendileriyle barışanlar, bütün dünyayla el sıkışıp, dost arkadaş, kardeş olma zaferini kazanırlar.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT