Okuma Tiyatrosu: Kasaba

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 26 Ekim 2009 Pazartesi 26 Ekim 2009 - Saat: 19:0

Yer: İBB Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabat Sahnesi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: http://www.galataperform.com,

Adres: Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi Kağıthane/İstanbul Kağıthane İstanbul

Telefon: 0212 321 73 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Eki 26, 2009

Oyun yazarlığı serüvenine, British Council tarafından organize edilen, Mehmet Ergen yönetimindeki “Oyun Yaz” projesiyle başlayan Hüseyin Alp Tahmaz; 2006 yılında Mitos-Boyut Yayınları’nın açtığı yarışmada “Karşılaşma” adlı oyunu ile Özendirme Ödülü aldı. “Nereye?” ve “Adidas” adlı oyunları da çeşitli yarışmalarda dereceye giren ve sahnelenen genç yazar; son oyunu “Kasaba”yı “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi kapsamında katıldığı atölye çalışmaları sırasında kaleme aldı.

26 Ekim 2009, Pazartesi günü, saat 19:00’da, İBBŞT Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde, sergilenecek okuma tiyatrosu ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılımın 140 kişiyle sınırlı olması sebebiyle, Kağıthane Sadabad Sahnesi’ne rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.

İBBŞT ve VE DİĞER ŞEYLER TOPLULUĞU “KASABA”yı Sunar…

Ve Diğer Şeyler Topluluğu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İBBŞT) ortaklığında düzenlediği ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi; ödüllü yazar Hüseyin Alp Tahmaz’ın “Kasaba” isimli oyunun okuma tiyatrosunu 26 Ekim 2009, Pazartesi günü saat 19:00’da seyirciyle buluşturuyor.

İlk kez kurum dışından özel bir tiyatro ile el ele vererek bir projeye ortak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İBBŞT) ile Ve Diğer Şeyler Topluluğu ortaklığında düzenlenen çalışmalar oyun yazarlarının geleceği açısından büyük önem taşıyor. İBBŞT Kağıthane Sadabad Sahnesi’nin fuayesinde her Pazartesi, 19:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler bu defa, “Kasaba” isimli oyunun okuma tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor.

Genç metin yazarlarından Hüseyin Alp Tahmaz tarafından kaleme alınan “Kasaba”; sıradan bir kasaba orkestrasının ekseninde, toplumun muhafazakârlaşma sürecini konu ediyor. Oyunun yönetmenliğini, İBBŞT’nin genç yönetmenlerinden Tolga Yeter üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT