Ölüm Koçu- Mandıra Filozofu

Tarihler: 28 Şubat 2018 Çarşamba ~ 28 Şubat 2018 Çarşamba 04 Mart 2018 16:30

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: - Tam 67.00 TL, Öğrenci 47.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2018 ~ Şub 28, 2018
Ölüm hiç bu kadar eğlenceli anlatılmadı... Ölüm Koçu- Mandıra Filozofu, 4 Mart'ta Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde...

Birol Güven’in büyük ilgi ve beğeni gören The School of Mandıra Filozofu kitabından tiyatroya uyarlanan Ölüm Koçu modern insanı hayatta nelerin yorduğunu ve bu yüzden ölüme ne kadar hazırlıksız olduğunu eğlenceli ve komik bir biçimde anlatıyor. Güldürürken de düşündüren oyunda Hakan Meriçliler, Atılgan Gümüş, Dilşad Çelebi ve Erhan Alpay başrolleri paylaşıyor. 

Oyun
Modern dünya bizim daha çok talep eden, daha çok isteyen, yetinmeyen, şükür etmeyen, daha büyük hedefler koyan, daha hızlı hareket eden bireyler olmamızı bekliyor.

Halbuki fark ettikçe şükür eder, şükür ettikçe mutlu olur insan. Oysaki modern dünya sahip oldukça, daha fazla şeylere sahip olmamız için mücadele etmemizi istiyor. Biz hedefe ulaştıkça önümüze yeni hedefler konuluyor, çalış, uğraş, başar koşturmacası hiç bitmiyor. Yani bize ayrılan süre bitiyor ama sahip olacaklarımıza ulaşmak için yapmak zorunda olduklarımız bitmiyor. Hedeflerimize ulaşamıyoruz çünkü, ortalama yaşam ömrü bize dayatılanları yapabilmemiz için yeterli değil. Öyle bir koşturma içinde bulunuyoruz ki ölüm aklımıza bile gelmiyor. Aslında ölüm her an aklımız da olmalı ki, asla fazla endişelere düşmeyelim ve hiçbir şeyi fazla coşkuyla arzu etmeyelim.

İşte Ölüm Koçu (mandıra filozofu) modern insanın ölüme ne kadar hazırlıksız yaşadığını anlatıyor. İnsan başkasının öleceğine inanıyor da, kendi öleceğine inanmıyor. O yüzden hiç ölmeyecek gibi yaşıyor. Aklına  geldiğinde de ya vitamin alıyor, ya kızartma yemeği bırakıyor ya da spora başlıyor, kendince sağlıklı yaşam uygulamasına geçiş yapıyor. Bu hayata dair yüzlerce planı, hedefi, umutları, hayalleri var ama ölüme ve sonrasına dair bir senaryosu yok modern insanın.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT