Öpüşenler

Tarihler: 25 Ekim 2014 Cumartesi ~ 25 Ekim 2014 Cumartesi 20:00

Yer: Hayal Perdesi Beyoğlu

Ücret: Tam 34.50 TL, Öğrenci 24.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşelik Sokak. No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Faks: 0212 245 63 13

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2014 ~ Eki 25, 2014

22/11'in aşkı anlatırken varoluşu sorgulayan bir yolculuğu anlatan oyunu "Öpüşenler", 25 Ekim'de Hayal Perdesi'nde sahneleniyor.

22/11 Hakkında:
Handan Ergiydiren Doğan liderliğinde 2007'den beri metin etkileşimli performans projeleri üreten 22/11, günümüzün anlatısını arama heyecanıyla seyircisini, metin, mekan, devinim, ses ve nesnelerin birbiriyle çarpıştığı yeni bir perili eve davet ediyor. Bir hatırlayışın hayaletleri, hatırlayanın hayaletleriyle, gösterimcinin varlığında, bedeninde ve bilincinde birbirinin üstüne kapaklanıyor.

Sevim Burak metinleri üzerine "Bana Islak Mayonuzu Gösterin" 2007, Damaged (Çağlar Yiğitoğulları) ile ortak yapım olan "Diss" (2008) ve "Luvstory" (2009), Nick Cave'in "Ve Eşek Meleği Gördü" romanı üzerine yarattığı "Keşke Bir Masada Oturabilseydik" (2010), Harold Pinter'ın "Eski Günler"(2011) oyununun ardından "Öpüşenler" adlı yeni projesiyle 22/11 yeniden seyircisiyle buluşuyor.

Öpüşenler - Performans
Kahraman: Ufuk Şenel
Saklı kahraman: Orçun Okurgan
Konsept: Ufuk Şenel
Metin: Selda Öndül
Reji, koreografi: Handan Ergiydiren Doğan, Ufuk Şenel
Dramaturji: Selda Öndül
Işık tasarımı: Ulaş Yatkın
Proje asistanı: Günay Ertekin

"Öpüşenler" aşkı ararken, varoluşu sorgulayan bir yolculuğu anlatıyor.

Boynuzlar, kanatlar ve sözcükler arasında dolanarak, gerçek ile hayal arasında sıkışan ve kendi hakikatini arayarak çabalayan benliğin, tek taraflı aşk hikayesini konu ediyor.

Tek bir kişininmiş gibi yazılan ama tek kişi tarafından yaratılan kalabalık bir hikaye... Kahraman, hemcinslerin birbirine duyduğu dokunulmaz hisleri, çoğu zaman içinden çıkılmaz bir iktidar savaşı olarak görse de bir süre sonra bunu kanıksıyor. Böylelikle naif bir dille, hem hikayeden, hem performe edilenden kaçabilmeye uğraşıyor.Ne ki, kendinden uzaklaşması mümkün değil… kendi kendisine dolanarak tökezliyor, düşüyor, çarpıyor, yaralanıyor... Gene de yol bitmiyor, yolcu bir türlü konaklayamıyor.

Böylesi bencil bir hikayenin, acılı, ayrık, ümitsiz, arzulu hali, seyredene sunulurken, kahraman; olup biten her şeyi hırçın ve kıskanç bir çocuk gibi geri alma/isteme cesareti gösteriyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT