Orda

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 24 Kasım 2011 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: Mekân.ARTI

Ücret: Tam: 25,00 TL, Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet, Mekân.ARTI gişe.

Adres: Üftade Sokak No. 31/A Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 224 57 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Orda, birbirinden çok farklı yaşamları deneyimlemiş iki ayrı insanın bir savaş ortamında buluşmasının hikayesidir Karakterlerden birisi yalnızlığına avuntu olan hayvanlarını yaşatabilmek için su bulmaya çalışan bütün yakınlarını savaşta kaybetmiş ve hayata bir sirk çadırının büyüsünde tutunan palyaço birisi ise yanlış koordinat bilgisi yüzünden paraşütüyle yıkık sirk çadırına düşmüş bir işgal askeridir Bu iki karakter düşman olduklarını sanırken kimi zaman birbirlerinin aynası kimi zaman birbirlerinin sırdaşı kimi zamansa müttefiki olacaktır.

Ülkelerin, sınırların, insanların, kaygıların, çıkarların insanoğlu var olduğundan beri süren savaşının zamansız hikayesidir. Savaşın yıkan, yakan yüzü kimsesiz parçalanmış bir sirk çadırında, mekan olarak karşımıza çıkar. Savaşın gölgesindeki bu sirk çadırında yalnız bir palyaço ve bir düşman askeri hayatı, benliği, yalın ve ancak en çaresiz durumda ortaya çıkabilen dürüstlükle paylaşır. Asla bir araya gelemeyecek bu iki insanın arasında hem komik hem de trajik bir hayat başlar.

Yazan: İnan Ambarkütük
Yöneten: Eda Çatalçam
Oyuncular: İnan Ambarkütük, Özlem Aktaş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT