Ördek Muhabbetleri

Tarihler: 14 Mart 2006 Salı ~ 14 Mart 2006 Salı 14 Mart Salı 20:00 - Saat: 20:0

Yer: SGM Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Tam: 7 YTL Öğrenci: 4 YTL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve SGM

Adres: Sabancı Üniversitesi, Orhanlı Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 26 (SGM)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2006 ~ Mar 14, 2006

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi ilkbahara zengin bir program ile ‘merhaba’ diyor…
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, Mart ayında da İstanbullu sanatseverleri en seçkin tiyatro oyunları ve konserlerle buluşturmaya devam ediyor. Gösteri Merkezi baharın ilk ayında; Feridun Düzağaç, İncesaz, Badem ve Sefarad gibi Türk Müziği’ne farklı yorumlarıyla damga vurmuş isimleri ağırlıyor. Genco Erkal’ın “Aymazoğlu ve Kundakçılar” ve Ferhan Şensoy’un “Kiralık Oyun”u SGM’nin Mart ayında sahneleyeceği oyunlar arasında yer alıyor.
Sanat danışmanlığını Yekta Kara’nın üstlendiği Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, Mart ayında da dopdolu bir programla sanatseverleri ağırlayacak. Dostlar Tiyatrosu’ndan Ortaoyuncular’a, Feridun Düzağaç’tan Seferad’a, Akbank Oda Orkestrası’ndan İncesaz’a kadar çok geniş bir yelpazede oyun ve konserler, Mart ayında sanatseverlerle buluşacak. SGM’deki ilginç gösterimlerinden biri de, Akbank Sanat Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan ünlü Amerikalı oyun yazarı David Mamet’in “Ördek Muhabbetleri” adlı oyunu.

ÖRDEK MUHABBETLERİ
Akbank Sanat Prodüksiyon Tiyatrosu

Ünlü Amerikalı oyun yazarı David Mamet`in tiyatro dünyasında sivrilmesine ilk adım sayılan “Ördek Muhabbetleri” (Duck Variations) 1972 yılında yazıldı.Bir parkta kanepeye oturmuş sohbet eden iki adamın söyleşilerinin ele alındığı oyunda, orta yaşların üstündeki Emil ve Georege’un ördeklerin alışkanlıklarından yola çıkarak geliştirdikleri sohbetleri ilerledikçe konu kendi yaşamlarına, başkalarının alışkanlıklarına, hayatın cilvelerine, parktaki yaban yaşamının insan yaşamıyla benzerliklerine uzanır. Sanki önemsiz konulardan söz edermiş gibi ilerleyen sohbet aslında yaşama dair önemli birçok konuyu ele alıyor. Işıl Kasapoğlu’nun sahneye koyduğu oyunda Cüneyt Türel ile Köksal Engür oynuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT