Oyunbaz “Peer Gynt”

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 15 Nisan 2010 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Adres: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Tiyatro Salonu - Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Beyoğlu İstanbul

Telefon: (531) 888 62 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2010 ~ Nis 15, 2010

Dünya tiyatrosunun bütün büyük grupları ve yönetmenleri tarafından sahnelenmesine karşın 50 yılı aşkın süredir, profesyonel olarak, Türkiye tiyatrolarında yer almamış olan Peer Gynt, Oyunbaz yorumu ile, 9 Nisan tarihinde Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Tiyatro Salonu’nda, 15 Nisan tarihinde Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde ve 23 Nisan tarihinde ODTÜ Mimarlık Amfisi’nde seyredilebilir.

Yönetmenliğini Abdullah Cabaluz’un üstlendiği; Seniha Bedri Göknil, Zehra İpşiroğlu, Mehmet Ergen çevirilerinden Oyunbaz tarafından derlenen Peer Gynt, Çehov’un “En beğendiğim yazar” sözleriyle nitelediği, Norveç tiyatrosunun dünyaya mal olmuş ünlü oyun yazarı Henrik Ibsen’in başyapıtlarından biri.

Oyun, iki perde, bir ömür…

“Kendi olma takıntısıyla donanmış, kendini gerçekleştirmek için gerek duyduğu her şeyi sadece ‘kendi’nde arayan bir insanın son nefesinde hayatı bir ‘tiyatro oyunu’ gibi gözlerinin önünden geçseydi… seyredeceği şey ne olurdu acaba?”

PEER GYNT Nisan Ayı Programı

İstanbul

9 Nisan 2010, Cuma / 20:30
Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Tiyatro Salonu

15 Nisan 2010, Perşembe / 20:00
Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi
(9. Sevgi Gönül Tiyatro Günleri kapsamında)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT