Parmak Çocuk Tom

Tarihler: 04 Mart 2006 Cumartesi ~ 05 Mart 2006 Pazar 4-5 Mart Cumartesi-Pazar Saat 12:00 - Saat: 12:0

Yer: Profilo Kültür Merkezi

Adres: Profilo Alışveriş Merkezi, alt kat, Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0(212)2114271

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2006 ~ Mar 5, 2006

Yaklaşık 1000 yaşında olan cadı merlin ilginç bir haberciden profesyonel bir sınavı gecmesi gerektiği haberini alır. Arkadaşı baykuşla "profesyonel" toplantıya giderlerken geceyi hiç çocukları olmayan iki yaşlı köylünün kulübesinde geçirirler ve onların isteği üzerine bir büyü yapar. Ve Parmak Çocuk Tom dünyaya gelir. Doğduktan hemen sonra arıyla savaşır ama fırtına onu götürür ve bir deniz kenarına atar. İki genç balıkçı Tom u bulurlar ve yem olarak oltanın ucuna bağlayıp denize atarlar. Onu yakalayan balıkla birlikte kendisini kraliyet masasında bulur.Kral yeni arkadaşını çok sever ve ona hediye olarak farklı bir at verir. Bu defada Tom bir kediyle savaşmaya başlar ve ciddi bir şekilde yaralanır. Daha sonra Onu dünyaya getiren Merlin ve Fairy tarafından tedavi edilir ve sonunda onu çok özleyen ailesinin kulubesine getirilir .

Tatlıcı Tombak`ı kurduktan sonra, kendisini, gençliğinde olduğu gibi çocuk tiyatrosuna adayan Nedim Saban, Türk çocuklarına armağan olarak, Romanya Devlet Oyuncuları`nın kurduğu Tiyatro Gülliver`i konuk ediyor. Türkiye`de eşine rastlanmayan kukla tiyatrosu, oyuncuların da katılımıyla, kimi kez gölge oyunu, kimi kez illüzyon, kimi kez de masal biçiminde sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT