Püf Noktası

Tarihler: 21 Kasım 2013 Perşembe ~ 21 Kasım 2013 Perşembe 21 Kasım Saat:20.00

Yer: Nurettin Topçu Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Nurettin Topçu Kültür Merkezi

Adres: Siyavuşpaşa Mah. Barbaros Cad. No: 9 Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 484 38 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2013 ~ Kas 21, 2013

"... Her şey püften, her şey püften... Bu dünyanın püf olmayan biricik tarafı, işte asıl püf olmayan büyük hayatı ihtar etmesinden ibaret."

Cemiyet hayatından, bozuk düzenden, hakkın haklıya verilmemesinden bıkmış, düzene bir türlü ayak uyduramayan şair Recep Kafdağlı "Ya ol ya öl!" deyiminden yola çıkar ve "OL" amayanların "ÖL" mesi gerektiği düşüncesiyle; olamadığı için ölmeyi tercih eder. Bunu da başaramayan şair şans eseri "OL" uverir. Bir anda ülkenin kilit isimlerinden biri haline gelir. Fakat bir sorun vardır; aslında "olduğu", olmak istediği" midir? Mutluluğunu sağlayacak olan, içinde bulunduğu sahte durum mudur? Recep Kafdağlı, içinde bulunduğu düzenin çarpıklıklarını, başkalarının "püf noktaları" nda ararken kendi "püf noktası" nda bulur ve aslında her şey "PÜF" ten ibarettir. Oyunun baş kahramanının kendi içinde yaşadığı ikilemler ve çatışmalar, toplumun belli kesimlerine yapılan göndermelerle toplumsal mesajlara dönüşür.

Ücretsiz etkinlik biletlerinizi, etkinlik günü kültür merkezlerimizden temin edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT