Pulsar Sahnede - Çocuk Oyunu

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 12 Aralık 2010 Pazar 11-12 Aralık Saat: 12:00 - Saat: 12:0

Yer: Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 5,00 TL, Öğrenci: 3,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi gişesi.

Adres: Atakent Mah. Halkalı Toplu Konutları 2. Etap Girişi Küçükçekmece İstanbul Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 693 08 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 12, 2010

Türkiye’nin ilk köpek kahramanı, çocukların sevgili dostu Pulsar, şimdi tiyatro sahnesinde! Hem de KIRAÇ’ın müzikleriyle! Çocuklar, televizyonun sevilen yıldızı Pulsar’ın sürprizlerle dolu yepyeni macerasını, danslı şarkılı, çok renkli bir müzikalde canlı olarak seyredeceklerdir. Pulsar’ın olağanüstü yeteneklerine, muhteşem bir hikâye içinde, gözleriyle şahit olacaklar.

Pulsar’ın oynadığı televizyon dizisi bitmiştir. Ama Pulsar, rol arkadaşı, can dostu Çağlar’ı çok özlemektedir ve bir gün onu bulmak için yollara düşer. Amerika’da okumakta olan Çağlar’a kavuşmasının yolu, dünyanın en yetenekli köpeği yarışmasını kazanmaktan ve Amerika’daki finallere katılmaktan geçmektedir. Bu yolda ona sihirli oyuncaklar yardımcı olacaklardır. Hayal gücünün, dostluğun ve arkadaşlığın öne çıktığı çok farklı, çok eğlenceli bir macera onları beklemektedir.

Yazan: Kubilay Zerener - Savaş Özdemir
Yöneten: Savaş Özdemir
Müzik: Kıraç
Oynayanlar: Pulsar Von Juliet, İnan Ambarkütük, Gamze Aral, Cihan Erkan, Oben Fışkır, Ezgican Karakoç, Sedanur Özgün, Emsal Yeşilbingöl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT