Renkler Cumhuriyeti (Çocuk Oyunu)

Tarihler: 27 Aralık 2008 Cumartesi ~ 27 Aralık 2008 Cumartesi 27 Aralık Cumartesi Saat: 15:00 - Saat: 15:0

Yer: Doğuş Okullar Grubu-Acıbadem

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.dogus.k12.tr

Adres: Doğuş Üniversitesi H Blok, Acıbadem Cad. Zeamet Sok. No.17 Acıbadem, Kadıköy Acıbadem İstanbul

Telefon: 0216 327 96 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2008 ~ Ara 27, 2008

Cumhuriyet’in temel değerlerini,kavramlarını anlamanın ve anlatmanın önemini vurgulayan Doğuş Okullar Grubu Çocuk Tiyatrosu, “Renkler Cumhuriyeti” adlı oyunuyla, geleceğin özgür iradeli, çağdaş, laik bireylerine, demokrasinin temel unsurlarını, vazgeçilmez değerlerini pedagojik yöntem ve doğrularla anlatıyor. Renklerin kaybolduğu siyah beyaz bir ülkenin, yeniden renklere kavuşma sürecini anlatan “ Renkler Cumhuriyeti”nde, küçük izleyiciler inter-aktif bir yöntemle oyun sonunda oy kullanıyor, seçme seçilme üzerine eğlenceli bir oyuna dahil oluyor.

Tiyatro yönetmeni ve yazar, Doğuş Üniversitesi Kültür Sanat Danışmanı Enver Aysever’in yazıp sahneye koyduğu “Renkler Cumhuriyeti” Doğuş Okullar Grubu tiyatro salonunda her Cumartesi saat 12:00’de küçük seyircisiyle ücretsiz buluşuyor. Doğuş Okullar Grubu Çocuk Tiyatrosu, bu tiyatro sezonunda da , tiyatro sanatının coskusuyla, “çocuğu” ve “tiyatroyu” ciddiye alarak, Cumhuriyet’in renkli dünyasında yolculuğuna devam ediyor.
Oyun Tarihleri: 29 Nisan-6 Mayıs-13 Mayıs- 20 Mayıs- 27 Mayıs

İstanbul’un en köklü eğitim kurumlarından Doğuş Okullar Grubu, bir ilki gerçekleştirerek ,kendi Çocuk Tiyatrosunu kurdu. İlk oyunu “Renkler Cumhuriyeti” ile geçen sene perdelerini açan ve tüm gösterimlerinde küçük seyircileriyle ücretsiz buluşan Doğuş Okullar Grubu Çocuk Tiyatrosu , tiyatro sanatına ,geleceğin tiyatro izleyicisine - severlerine yaptığı yatırımla , bir eğitim kurumu olarak toplumsal ve kültürel sorumluluğunu, uzun vadede yerine getirmek istiyor.

İlk gösterimi geçtiğimiz sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılan “Renkler Cumhuriyeti” adlı oyun, 2,5 ay gibi kısa bir zamanda, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde(Açev,çocuk yuvaları, çocuk yurtları,ilköğretim okulları…vs), toplumun her kesiminden küçük seyircisiyle ücretsiz buluştu. Tüm gösterimlerinde toplam 1600 çocuğa ulaştı..
Doğuş Okullar Grubu Çocuk Tiyatrosu, 2006 tiyatro sezonunda da perdesini Nisan ayının son haftası açarak, minik seyircileriyle buluşmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT