Rüya Takım - Sihirli Akrobatlar

Tarihler: 01 Şubat 2012 Çarşamba ~ 05 Şubat 2012 Pazar - Saat: 21:0

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 60.00 TL 3. Kategori - 40.00 TL 4. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve TİM gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457, Darüşşafaka Kampüsü yanı Maslak, Sarıyer İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2012 ~ Şub 5, 2012

7’den 77’ye Her Yaşın Çocuklarına Muhteşem Bir Sömestr Tatili Müjdesi!

Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu “Rüya Takımı - Sihirli Akrobatlar” 27 Ocak – 5 Şubat 2012’de TİM Maslak Show Center’da
Trapez, dans, akrobasi, kung-fu’yu bir araya getiren,yerçekimine ve fizik kurallarına meydan okuyan akrobatlar, olağanüstü bir müzik – ışık – ses düzeni ve nefes kesen sahneler, estetiğin zirvesini zorlayan görsel bir şovla TİM Maslak Show Center’da…

Çin’in ilk ulusal akrobasi topluluğu olarak 1950’de Çin hükümeti tarafından kurulan Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu, “Doğu sanatlarının incisi” kabul edilen Çin akrobasisinin dünyaya açılan penceresidir.

Kurulduğu günden bugüne kadar 40’ın üzerinde ülkede binlerce gösteri yapan grubun repertuarında gerek Çin’de gerek yurtdışında seyirci ve eleştirmenlerin hayranlığını kazanan ve aralarında geçtiğimiz yıllarda TİM Maslak Show Center’da sergilenen “China Soul”, “Spectacular Acrobatics”, “Splendor”ın da yer aldığı sayısız gösteri bulunmaktadır. Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu sanatçıları tarafından sergilenen numaralar birçok prestijli ödüle de layık görülmüştür:

2003 – “Slack Wire / Gevşek İp” adlı numara ile 24. Festival Mondial du Cirque de Demain (Paris)’te “Geleceğin Sirki” kategorisinde Altın Madalya

2004 – “Pagoda of Bowls / Kaselerden Pagoda” adlı numara ile 28.Monte Carlo International Circus Festival’de Altın Palyaço Ödülü

2005 – “Diabolo” adlı numara ile 26.Festival Mondial du Cirque de Demain (Paris)’te “Yarının Sirki” kategorisinde Altın Madalya

Çin kültürü, 5 bin yıldan uzun görkemli bir tarihe sahiptir. Çin akrobasisi ise 3 bin yıldan eski geçmişiyle bu tarihi kültürün önemli bir parçası olup, “Doğu sanatlarının incisi” olarak anılmakta ve günümüz insanına Çin kültüründen ihtişamlı portreler sergilemektedir. Son 50 yılda 40’ın üzerinde ülkede gösteriler sergileyen Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu bu sayede Çin halkıyla dünyanın diğer toplumları arasında bir köprü oluşturmuştur.

Çin’in eski başbakanı Zhou En Lai tarafından 1950 yılında kurulan ve merkezi Pekin’de bulunan bu köklü grubun bünyesinde 150’nin üstünde yerleşik akrobasi sanatçısı ve 500’ün üzerinde her yaştan akrobasi öğrencisi yer almaktadır. Kuruluşundan bu yana hızla gelişen topluluk, halen bünyesindeki birden fazla akrobasi ve sirk grubuyla, içeriğinde mizah, sihir, akrobasi, hava hareketleri ve hayvan gösterileri bulunan 100 perdenin üzerinde bir performans sergileme kapasitesine sahiptir.

Pekin Belediyesi tarafından verilen özel bir ödenekle finanse edilen topluluk her yıl sahnelediği yeni gösterilerle birlikte akrobatik bilim araştırmalarına ve yeni yaratımlara da yatırım yapmaktadır. Akrobasi alanındaki standartların iyileştirilmesi ve yenilenmesi konusunda yoğun çaba harcayan Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu, sadece ülkesinin değil tüm dünyanın en büyük akrobasi ve sirk sanatları merkezleri arasında en ön sıralarda yer almaktadır.

Bugüne kadar aralarında İsviçre, İsrail, Finlandiya, İtalya, Fransa, Almanya, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Güney Kore, Hindistan, Yunanistan, Türkiye, Mısır, Kosta Rika, Dominik, İsveç, Meksika, Rusya, Portekiz ve İspanya’nın da yer aldığı 40’tan fazla ülkede sahneye çıkan Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu, 2011 yılının Ekim ayında ilk kez çıktıkları ABD ve Kanada turnesinde sahneledikleri “Rüya Takımı – Sihirli Akrobatlar” gösterisi ile 27 Ocak – 5 Şubat 2012 tarihleri arasında TİM Show Center’da…!

Özellikle çocukların ve gençlerin hayranlıkla izleyeceği bu gösteri, “Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu”nu gittikleri tüm ülkelerde seyircilerin sevgilisi yapıyor. Sömestr tatilinde her yaştan çocukların heyecanla seyredeceği bu gösteriyi sakın kaçırmayın!

Gösteri Programı 27 Ocak - 5 Şubat 2012 / 8 gösteri
27 Ocak, Cuma Saat: 21.00
28 Ocak, Cumartesi Saat: 21.00
29 Ocak, Pazar Saat:15.00
01 Şubat, Çarşamba Saat:18.00
02 Şubat, Perşembe Saat:18.00
03 Şubat, Cuma Saat: 20.00
04 Şubat, Cumartesi Saat: 21.00
05 Şubat, Pazar Saat: 15.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT