Sana Bir Şey Söylememe İzin Ver

Tarihler: 16 Aralık 2011 Cuma ~ 16 Aralık 2011 Cuma 16 Aralık Cuma, 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Giriş ücretsizdir.

Adres: İstiklal Cad. N:4 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2011 ~ Ara 16, 2011

FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE OKUMA TiYATROSU VE SÖYLEŞİ

SANA BİR ŞEY SÖYLEMEME İZİN VER

yazan :Rémi DE VOS
çeviri : Mark LEVITAS
16 aralık cuma, 20:00

Ve Diğer Şeyler Topluluğu, Yeni Metin Yeni Tiyatro projesi kapsamında, Fransız oyun yazarı Rémi de Vos’un Sana bir şey söylememe izin ver adlı oyununu okuma tiyatrosu olarak sahneleyecek. Okuma tiyatrosunun ardından Rémi de Vos’un da katılacağı bir söyleşi gerçekleştirilecek.
Türkçe okuma, Fransızca üstyazı.
Söyleşi sırasında simültane çeviri yapılacaktır.
Giriş ücretsizdir.

Tedavisi olmayan bir hastalık ile pençeleşen bir kadın hastanede oğlunun ziyaretlerini kabul eder. Anne-oğul kendilerine has bir biçimde iletişim kurmayı denerler ; annesinin nefret ettiği tiyatroya yönelik sitemlerine tiyatrocu oğlu sessizlikle karşılık verir…

1963 yılında Dunkerque’te dünyaya gelen Rémi de Vos, aralarında 2005 yılında Actes Sud-Papiers tarafından yayınlanan Sana bir şey söylememe izin ver’in de yer aldığı birçok oyunun yazarıdır. Çok sayıda Molière ödülüne layık görülen Rémi de Vos Fransız tiyatro dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor.

2001 yılında oyun yazarı ve yönetmen Yeşim Özsoy tarafından kurulan Ve Diğer Şeyler Topluluğu’nun gerçekleştirdiği Yeni Metin Yeni Tiyatro, yeni oyun biçimlerine odaklanan uluslararası bir projedir. Bu proje kapsamında, farklı dillerden Türkçe’ye çevirilen birçok yazarın oyunları tiyatro seyircisiyle buluşmaktadır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT