Sıcak Çikolata

Sıcak Çikolata

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Ekim 2016 Pazartesi 02 Kasım 2016 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: - Tam: 56.00 TL Öğrenci: 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Eki 31, 2016
Kahkaha ve sürpriz dolu anlardan duygusal hesaplaşmalara, sonu mutlu, "Sıcak Çikolata" tadında, lezzetli bir santimantal komedi izlemek istiyorsanız, salondaki yerinizi alın.

"Ayrı sosyal sınıflar, ayrı ahlak anlayışları, yalanlar, pişmanlıklar, ihanetler, öğretilmiş, dayatılmış duygular ve bunca karmaşanın getirdiği hem dokunaklı hem de komik durumlar… 

Varlıklı bir emekli müteahhit olan Refik’in muhafazakâr bir biçimde yetiştirilmiş olan oğlu Haluk Yurt dışındaki eğitim ve doktoralarının ardında İstanbul da iyi bir semtte kendine ev tutmuştur. Katı bir çocukluk ve gençlik geçiren Haluk'un o güne kadar hiç flörtü olmamıştır. Ta ki ders verdiği üniversitede tanıştığı Nimet’e kadar...

Ankara'da yaşayan baba Refik karısı Feride’den aldatılma şüphesiyle ayrılmıştır. Her dakika ahlakı disiplini, soyadı ataları ve parası ile övünen Refik katı disiplin anlayışı içerisinde tek oğlu Haluk’la asla sıcak bir baba oğul ilişkisi kuramamıştır. Yurt dışında okumuş, şuanda da hem üniversitede okuyup hem de özel danışmanlık yapan Haluk’un nişanlısı Nimet, Haluk gibi mazbut bir hayat yaşamış, hayatı üniversite koridorları ve kitaplıklarda geçmiş bir kızdır. Oyunda sadece adı geçen Nimet ve Haluk yıldırım nikâhı ile evlenmeye karar vermişler ve Haluk bu kararını babası Refik’e telefonda anlatmış, Refik’te iki gün sonra İstanbul’a geleceğini söylemiştir.

Daha önce Haluk’un hiç flörtünün ve cinsel deneyiminin olmadığını öğrenen arkadaşları Haluk’un nikâhlanacağını duyarlar ve ona bekârlığa veda hediyesi olarak Yonca’yı gönderirler. Haluk ise ailesinden gelen tutucu bir panikle Yonca ile beraber olmayacağını ona söyler. Sonuçta iki gün sonra nişanlanacaktır ve müstakbel eşine ihanet etmek istememektedir. Yonca’nın ise tek düşündüğü işini bitirip parasını alıp gitmektir. Haluk ona parayı kendisinin vereceğini söyler ancak üzerinde nakit çıkmaz. Acemi bir panikle kredi kartından başka saçma sapan çözümlere kadar her şeyi önerir. Bu acemi delikanlının paniği ve içinde bulunduğu durum Yonca’yı daha da keyiflendirir ve bir pundunu bulup Haluk’u halının üzerine atar ve tam bu uygunsuz pozisyonda baba Refik gelir.

Söylediği günden bir gün önce gelen Refik oğlunun evinde böyle bir manzarayla karşılaşınca şoke olur zaten oldukça gergin olan Haluk, Yonca’yı daha önce nişanlısını hiç görmemiş olan Refik’e müstakbel gelini olarak tanıtır ve bütün gece sabaha kadar devam edecek olan yalanın oldukça komik hikâyesi başlar."

Bambaşka iki sosyal sınıftan olan Refik ve Yonca bütün gece birbirlerini etkiler muhafazakâr Refik Bey gecenin ilerleyen saatlerinde Yeşilay’a üye olmasına rağmen içki içer hatta Yonca ile dans eder. Bütün bu değişim hayatında ilk kez babasını içki içerken ve dans ederken gören Haluk’un da hayata bakışını değiştirir. Bir yanda babası ile geçmişin ve yaşantısının muhasebesine giderken bir yanda da Yonca’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlar."

2 Perde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT