Sihirli Dadı - Çocuk oyunu

Tarihler: 13 Mart 2011 Pazar ~ 13 Mart 2011 Pazar 13 Mart Pazar Saat: 13:00 - Saat: 13:0

Yer: TİM Fettah Aytaç Salonu

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve TİM gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457, Maslak, Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2011 ~ Mar 13, 2011

Kalabalık bir kadroyla sergilenen oyunun koreografisi profesyonel dansçılar tarafından uzun bir prova süresinden sonra hazırlandı. Seyirciyi muhteşem bir dans gösterisi gerçek bir çocuk müzikali bekliyor. Işığın, Kostümün, Dekorun, Müziğin ve Koreografinin ustaca kullanıldığı oyunun konusuna gelince,

Sihirli güçlere sahip bir dadının, ailenin küçük çocuklarına bakma görevini üstlenmesiyle birlikte onlara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralaması danslar ve müzik eşliğinde anlatılıyor.

Oyunun Amacı: Çocuklarımıza sevgi, fedakarlık cesaret, paylaşma ve mutlu bir aile olmanın; yaratıcılığın ve hayal kurmanın güzellikleri anlatılırken büyüklere de, gerçek zenginliğin çocuklarımız olduğu ifade ediliyor. Çocuklarımızla nasıl kaliteli zaman geçirebiliriz gibi soruların yanıtları da eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Aile birliğinin ve aile değerlerinin önemi anlatılarak, kaybolmakta olan değerlerimizin hatırlanması. Manevi duygunun maddi duygulardan daha önemli olduğunun vurgulanması. Gerçek zenginliğin insanın vicdanı ve hayal güçleri olduğunun anlatılması. Sevginin fedakarlığın cesaretin paylaşmanın ve birlik olmanın öneminin vurgulanması.

Toplumu toplum yapan aile. Aileyi aile yapanda bireydir. Mutlu birey mutlu aileyi, mutlu aile de mutlu toplumu oluşturur.

Yazan & Yöneten: Murat Altınok
Kostüm ve Dekor Tasarım: Maskara by ALTINOK
Müzik: Stüdyo İST
Koreografi: Deniz Çelik, Yonca Karagülle
Oynayanlar: Murat Altınok, Melek Şahin, Merve Artan, Volkan Ceylan, Onur Ertaman, Müge Bora, Ece Bozkaya, Onur Öztürk, Fatih Ermiş, Tuba Özoğlu, Duygu Şenalp, Defne Ağralı, Selin Nitelik, Ezgi Serdaroğlu, Dilara Uzan, Serpil Altaş, İdris Uğur Çınar, İskender Volkan Sancar, Afşin Aker, Çağın Başlılar, Ezgi Çoban, Hasan Günel, Gökhan Demirözer, Mert Ay, Anıl Bıyıkoğlu, Faruk Yardımcı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT