Sirk Kedileri

Tarihler: 18 Mart 2017 Cumartesi ~ 18 Mart 2017 Cumartesi 18 Mart 2017 15:30

Yer: Cevahir AVM FunLub Sahnesi

Ücret: - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2017 ~ Mar 18, 2017
Hayvanların dünyasına göz atan "Sirk Kedileri" oyunu tüm tiyatroseverleri bekliyor.

Sirkte çalışan dört farklı kedi türünün yaşadıkları sıkıntılar yüzünden sirkten ayrılıp kendilerine yeni bir yaşam kurma arayışını anlatan bir hikayedir. Sirkin sahibinin bu kedileri hiç önemsemeden para kazanma çabası, sadece kendini düşünmesi ve kedilere zarar vermesi, kedilerin sirkten ayrılmak isteme sebebidir. Kahramanlarımız aslan, kaplan, çita ve kedi kendilerine ait bir müzik grubu kurup karınlarını bu şekilde çalışarak doyurabileceklerini düşünürler. Kedi'nin ailesinden olan yaşlı kedi, bir zamanlar "Bremen Mızıkacıları"ndan biridir ve mızıkasını kediye verir. Ayrıca bu müzik grubunda bulunan müzik aletlerinin bir araya geldiğinde, herkesi etkileyecek güçte bir müzik yapılmasından bahseder. Kedi de bunu arkadaşlarıyla paylaşır ve bu müzik aletlerini bulmak için yola koyulurlar. Eşeği, horozu ve köpeği bulup onlardan müzik aletlerini isterler. Onları takip eden tehlikeden haberleri yoktur. Bütün müzik aletlerini hırsıza kaptırırlar. Daha sonra hırsızın aslında bu müzik aletlerinin değerli olduğunu duymuş ve bundan çıkar sağlamaya çalışan sirkin sahibi olduğunu farkederler. Bütün maceraların sonunda kediler müzik aletlerini geri alır, sirk sahibi ise aç gözlülüğünden dolayı yaptığı hataları görerek daha iyi bir insan olur.

Yaşanılan bu macera sonunda aç gözlülüğün verdiği zarar, yardımlaşmanın önemi ve en önemlisi hayvan sevgisi gösterilmiş olur.

Yazan: Bilal Aydoğdu
Yöneten: Bilal Aydoğdu
Oyuncular:
Adnan Mehmet Ali Aslan
Melis Çalgı
Emin Yavuzyolcu
Seda NurŞimşek
Orhan taşkın
Süre: 50 Dk.

- 3 yaş ve üzeri için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT