Soğuyunca Acımaya Başlar

Tarihler: 14 Mart 2017 Salı ~ 14 Mart 2017 Salı 14 Mart 2017 20:30

Yer: Talimhane Tiyatrosu / Şişli Black Out Sahnesi

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Black Out Alışveriş Merkezi C Blok Şişli İstanbul

Telefon: 0212 238 85 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2017 ~ Mar 14, 2017
Soğuyunca Acımaya Başlar, Talimhane Tiyatrosu'nda meraklılarını bekliyor.

"Tiyatroperest 2009 yılında kuruldu. Sahneye koyacağı her oyunda, anlatmak istediği konuların kaynağını, ortaya çıkma sebeplerini ve sonuçlarını, doğru ya da yanlış olarak sınıflandırmadan anlamayı ve en samimi haliyle seyirciyle paylaşmayı hedefler. Kurulduğu andan itibaren oyunlarını çoğunlukla İstiklal Caddesi’nde bulunan “Oyuncular Tiyatro Kahve” adlı 60 kişilik bir Tiyatro salonunda, sonraki sezonlarda ise Avrupa Yakası’nda “SahneHal”, “Akatlar Kültür Merkezi”, “Tatavla Sahne”, Anadolu Yakası’nda ise “Oyun Atölyesi”, “Emek Sahnesi”, “KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi”, “Kadıköy Theatron” gibi birçok sahnede oynadı ve oynamaya devam etmekte...

Tiyatroperest’in ilk oyunu Edward Albee’nin yazmış olduğu “Hayvanat Bahçesi Masalı” idi. Bu oyunla “Afife Tiyatro Ödülleri Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü” ve “Lions Tiyatro Ödülleri Umut veren Yeni Tiyatro Grubu” ödülünü aldı. İkinci oyunu ise Andrew Bovell’in yazdığı “Anlaşılmaz Konuşmalar” dı. Oyun, yazarın Türkiye’de sergilenen ilk oyunu olarak, iki sezon boyunca tiyatromuz tarafından sahnelendi.

Bu oyunla Tiyatroperest, “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Jüri Özel Ödülü”, “Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülü” ve “Çırağan Lions Kulübü Türkan Kahramankaptan Ödülleri Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü. Behiç Ak’ın 2002 yılında kaleme aldığı “Tek Kişilik Şehir” adlı oyun ise üçüncü oyunumuz olarak 2014-2015 sezonunda sahnelendi.

Tiyatroperest’in geçtiğimiz sezon (2015-2016) sahnelediği ve halen devam eden oyunu “Soğuyunca Acımaya Başlar” yazar Neil LaBute’nin kaleme aldığı üç kısa oyundan oluşmaktadır.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT