Şokola Prenses

Tarihler: 12 Şubat 2017 Pazar ~ 12 Şubat 2017 Pazar 12 Şubat 2017 12:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2017 ~ Şub 12, 2017
Şokola Prenses renkli ve eğitici içeriği ile 12 Şubat'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde sizlerle…

"Çino ile Çilek Şokola Prenses abur cuburlarını çok seven ve sürekli televizyonda Şokola Prenses’in video oyununu oynayan iki arkadaştır. 

Çino’nun annesi sürekli oyun oynayıp abur cubur yemelerine müsaade etmez. O yüzden onlara meyve getirir ama iki kafadar meyve yiyormuş gibi yapıp, gizli gizli abur cuburları mideye indirirler. Bir gün yine oyun oynarlarken Çino’nun annesi odaya girer veeee ... Maceranın devamı için minik izleyicilerimizi oyunumuza bekliyoruz… "

Ebeveynler için not:
Oyunumuz hazır yiyecek – içecekler tüketiminin gittikçe arttığı bir dönemde hem çocuk hem de yetişkin izleyicilerin meyve ve sebze gibi sağlıklı besinleri tercih etmelerinin önemini işlemektedir. Bilhassa çocukların abur cubura olan tutkuları ve bu alışkanlığı değiştirmeye yönelik eğitici içeriği ile dikkat çekmektedir.

Oyun, özellikle 3-8 yaş aralığındaki izleyicileri, kendilerini oyundan karakterler olan Çilek ve Çino’nun yerine koyarak, doğru olana kendi tercihleri ile ulaşmalarını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra; interaktif bölümler ile seyircileri de oyuna dahil ederek, hem çocukların dikkatini canlı tutmakta hem de çocukları çözüm üretmeye teşvik etmektedir.

Şokola Prenses, büyük-küçük herkese bir saat sürecek keyifli bir oyun vaadediyor!

- Tüm yaş grupları bilete tabidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT