Stop The Tempo

Tarihler: 07 Aralık 2009 Pazartesi ~ 28 Aralık 2009 Pazartesi 7-21-28 - Saat: 21:0

Yer: Hayal Bistro

Ücret: Tam: 23,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Adres: Hayal Bistro - İstiklal Caddesi Meşelik Sokak No: 20 Ayia Triada Kilisesi karşısı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 2451048

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2009 ~ Ara 28, 2009

Romanya’nın asi ve muhteşem yazarı Gianina Carbunariu’nun en beğenilen oyunu “Stop the Tempo” İstanbul’da geçtiğimiz yaz boyunca büyük ilgi toplamıştı. Günümüz Romanya’sındaki üç köksüz, bağsız, sıradan gencin yaşadıkları ani ve büyük dönüşümü anlatan oyunun yönetmenliğini Özen Yula yapıyor. Sanem Öge, Selin Zafertepe ve Sezgi Mengi’nin oynadıkları oyunun kostümleri Başak Özdoğan’ın seçimi. “Stop the Tempo”yu Mehmet Can Mincinozlu ve Özen Yula Türkçeye kazandırdılar. Alternatif bir seyir deneyimi yaşatan oyun 12 Ekim 2009’dan itibaren her Pazartesi gecesi saat 21.00’da Beyoğlu’nun özel ve kaliteli mekânı Hayal Bistro’da sahne alıyor. Romen Kültür Enstitüsü desteğiyle sahnelenen “Stop the Tempo” devrim sonrası Romanya’sında yeni kurallar ve yaşam biçimiyle baş etmeye çalışan gençlerin anarşist hikâyesini, 2009 yılının popüler parçaları eşliğinde anlatıyor. Oyunun biletleri biletix’ten ve kapıdan temin edilebilir.

Oyun süresi bir saat on dakika.
Önemli not: 18 yaş ve üzeri için uygundur.

İSTANBUL GECE HAYATINDA KIPIR KIPIR BİR OYUN: “STOP THE TEMPO”
BARDA TİYATRO OLUR MU?

2009 yazınının kendinden çok söz ettiren kıpır kıpır oyunu “Stop the Tempo” gördüğü yoğun ilgi üzerine yeni mekânı Hayal Bistro’da seyircisi ile buluşmaya yeni sezonda da devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT