Tamamen Doluyuz

Tarihler: 22 Nisan 2015 Çarşamba ~ 22 Nisan 2015 Çarşamba Saat:20:30

Yer: Bahane Lounge

Ücret: Tam: 35,00 TL Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Mekan Gişe

Adres: Caferağa Mah. Miralay Nazım Sok. No:20 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2015 ~ Nis 22, 2015

Tek Kişilik Çok Sesli Komedi

Cosby Ailesi nin senaristlerinden İngiliz yazar Becky Mode un doksanlı yıllarda kaleme aldığı Tamamen Doluyuz (Fully Committed) adlı oyun, talihsiz bir oyuncu olan ve ek iş olarak Yukarı Manhattan ın doğusunda gülünçlük derecesinde son moda olan bir restoranda çalışmak zorunda kalan Sam Peliczowski nin aşırı yoğun bir gününü anlatır.

Çalıştığı lüks restoranın köhne bodrum katında iki kişinin işini tek başına yapmaya çalışan Sam, yaklaşan yılbaşı tatilinin yoğun rezervasyonlarına yetişmek, ve bunun yanında hem patronlarını ve zengin müşterileri, hem de kendi ailesi ve yakın dostlarını memnun etmek zorundadır.

Tiyatro Bahane tarafından sahnelenen Tamamen Doluyuz, 2000 yılında Time Magazine tarafından yılın en iyi 10 tiyatro oyunu arasında gösterilmiştir. Oyun ülkemizde ilk defa sahnelenmektedir.

Oyun tek kişilik olmasına rağmen kalabalık bir seslendirme kadrosu oyuna dahil olmaktadır. Yaklaşık iki ay süreyle stüdyoya giren tiyatro ve seslendirme sanatçılarının kaydedilen seslerini oyun içerisinde Sam a telefon açan müşteriler olarak duymaktayız.

Yöneten ve Oynayan: Gökçer Genç
Seslendirenler: Bülent Şakrak, Mine Tugay, Celal Kadri Kınoğlu, Hasibe Eren, Engin Hepileri, İbrahim Selim, Begüm Akkaya, Doğan Akdoğan, Enis Arıkan, Murat Okay, Halim Ercan, Burcu Altın, Ahmet Uz, Ayça Varlıer, Serpil Göral, Gökhan Yıkılkan, Elif Küçükkoyuncu, Suat Gündoğdu, Şevket Çoruh, Dicle Alkan, Tuna Kırlı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT