Tatlı Kaçık

Tarihler: 17 Aralık 2012 Pazartesi ~ 17 Aralık 2012 Pazartesi 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: Tam 45.00 TL-Ögrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2012 ~ Ara 17, 2012

Yazan: John Patrick
Uyarlayan ve Yöneten: Hakan Altıner
Oynayanlar: Nurseli İdiz, Armağan Çağlayan, Ece Kılınç, Celal Belgil ve Hilmi Özçelik
Komedi 2 Bölüm

"... Bu dünyada dostun varsa sırtın yere gelmez. Bu böyle.. Tanrı bütün iyi insanları korusun, mümkünse kötüleri de..." Tatlı Kaçık / 2. perde

Tiyatro Kedi’nin yeni oyunu Tatlı Kaçık’ta, Suzan Hanım, bu sözleri sadece rol arkadaşlarına değil, hepimize söylüyor gibi. Günümüzde duymaya, hissetmeye, yaşam biçimimiz olarak benimsemeye en ihtiyaç duyduğumuz sözler bunlar.

Tatlı Kaçık, 1966 yılında, büyük oyuncu Nisa Serezli’nin kompozisyonuyla gönüllerimize yerleşmiş, yüzlerce defa, binlerce seyirciye perde açmış bir “efsane oyun”du. Bu kez, 2012 / 2013 tiyatro sezonunda, Tiyatro Kedi’nin sahnesinde seyircileriyle buluşuyor.

İki perdelik komedide; Samatya'da, dededen kalma bir konağın tek odasında, kedisi ve çözmeye doyamadığı bulmacalarla dolu gazeteleriyle sakin ve mutlu bir yaşam sürdüren gerçek bir “İstanbul Hanımefendisi” Suzan Hanım'ın, yolunun; kendilerine “yasal, gözlerden uzak bir sığınak” arayan üç dolandırıcıyla kesişmesini ve bundan sonra yıldırım hızıyla gelişen entrikaları, tuzakları ve maceraları izliyoruz.

Herşeyin sadece “para” ile ölçülendiği günümüzde, bu biri kız, ikisi erkek üç kişilik “üçkağıtçılar çetesi”; Suzan Hanım'la yaşadıkları komik ve heyecan dolu serüvende, gerçek hayatın değerli olabilmesi için “paranın en son seçenek” olduğunu öğreneceklerdir.

Tiyatro Kedi / Tatlı Kaçık’ta; Nurseli İdiz “Suzan Hanım”ı canlandırırken, Armağan Çağlayan, Şebnem Özinal ve Celal Belgil “Üçkağıtçılar Çetesi”ne, Hilmi Özçelik ise Suzan Hanım’ın kadim dostu “Polis Memuru”na hayat verecekler.

Tatlı Kaçık, 13 Ekim 2012 tarihinden itibaren Tiyatro Kedi Black Out Sahnesi’nde perdesini açacak, her hafta Perşembe ve Cumartesi 20.30, Pazar 15.30'da seyircileriyle buluşacak.

Tiyatro Kedi, Kasım 2012’den başlayarak Black Out Sahnesi oyunlarını sürdürürken, İstanbul içi ve dışı turnelere de çıkacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT