Ted Bundy

Tarihler: 19 Ekim 2017 Perşembe ~ 19 Ekim 2017 Perşembe 19 Ekim 2017 20:30

Yer: Asmalı Sahne

Ücret: - Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yemenici Abdüllatif Sok. Hoş Apt. No:9 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0536 875 75 91 - 0532 574 45 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2017 ~ Eki 19, 2017
Ali Çoban'ın yönettiği Ted Bundy oyunu, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ekip Adı:
Üç Nokta Tiyatro
Oyun Adı: Ted Bundy
Yazan: Kosta Kortidis      
Yöneten: Ali Çoban
Müzik: Özenç Yeşil – Sergen Serez
Işık Tasarım: Görkem Aydın
Oyuncular: Görkem Aydın , Özenç Yeşil

"Cinayet ve tecavüzden sanık ve mahkum seri katil Theodore Robert Bundy’nin hayattaki son 53 dakikası.Burası Florida Eyalet Hapishanesi, Stark, Amerika Birleşik Devletleri, İnfaz bölümü. Cinayet ve tecavüz suçundan Eyalet tarafından idam cezasına çarptırılan mahkumun idamına tanık olunacak!Ama, ondan evvel yaşadığı 42 yıllık bir hayatı var. Tamamı değilse de bir kısmı insan gibi geçirilmiş bir hayat! Bilinmezliklerle, sorularla, sorunlarla dolu. 8. yaş gününün farkındalığından, 15 yaşındaki hayatının dönüm noktasına. 1974-1978 yılları arasında resmi makamların ispatlayabildiği cinayet ve tecavüz sayısı 36. Fakat bunlar sadece kanıtlanmış olanlar… 1978 yılında hapishaneden ikinci kaçışından sonra tekrar yakalanan ve 10 yıl boyunca masum olduğunu söyleyen bir katil. 11 yıl boyunca anlamsız bir reddediş… Sonra anlamsızca bir kabul ediş ve mahkum oluş! 1989 yılının 23 Ocak sabahının çok erken saatlerinde, hayatının son 53 dakikasına giren  bir katil! Elektrikli sandalyeye 53 dakika uzaklıkta duran bir sapık! Theodore Robert Bundy’ye (arkadaşları kısaca “Ted” der…) 22 Ocak akşamı, ertesi sabah infaz edileceği tebliğ edilir. İnfaz öncesi son isteği sorulur. Sabah kahvaltısı olarak bir termos kahve ve kendisini idam edecek olan infaz memuru Richard Angelholmes ile 60 dakika boyunca sadece sohbet etmek istediğini belirtir. İstek infaz savcısına iletilir ve kapıda bir görevli bulunması kaydıyla kabul edilir. Ted, ayrıca infaz memuru Richard’tan sohbet sırasında görevli bir memur olduğunu düşünmeden eski bir dostu gibi davranmasını rica eder. Ve Richard’ın resmi üniformayla değil mahkum elbisesiyle yanında bir saat geçirmesini rica eder.

Richard bu istekleri de kabul eder. Richard infaza tam 53 dakika kala hücreye gelecektir. Richard tüm bunları acımasız bir seri katil için neden kabul etmiştir?  Ted’in yanına gelmeden evvel, resmi kıyafetlerini çıkartır ve cezaevi müdürünün yanına giderek son talimatları alır. Cezaevi müdürüyle birkaç dakikalık bir görüşme yaptıktan sonra mahkum kıyafetleri içinde Ted’in odasına doğru yönelir.Bir katil, bir infaz memuru, görünmeyen bir müdür, bir infaz savcısı, her şeye müdahale eden bir eyalet vali yardımcısı. Hayattan ayrılacağını bilen bir seri katil. Son 53 dakika. Sürpriz, tesadüf, plan ve intikam… Soluk soluğa bir acımasızlık öyküsü. Ted’in dediği gibi “53 ile 78’i bölemiyorum bile”…

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT