Tiyatro Oyunevi: Beklerken

Tarihler: 15 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 15 Temmuz 2009 Çarşamba 15 Temmuz 2009 Saat: 21:15 - Saat: 21:15

Yer: Enka Vakfı Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişe

Adres: Enka Vakfı, Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 245 13 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2009 ~ Tem 15, 2009

Enka Açıkhava’da Tiyatro Keyfi “Beklerken” ile Devam Ediyor…
21.ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri; sanatseverleri Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda, Çarşamba akşamları tiyatro oyunları ve Cuma akşamları konserlerle buluşturmaya devam ediyor…15 Temmuz 2009, Çarşamba akşamı; yönetmenliğini Mahir Günşiray’ın yaptığı “Beklerken” adlı oyun ENKA’da sahneleniyor.

Tiyatro Oyunevi tarafından sahnelenen oyun, bir grup insanın kendilerini bilmedikleri bir yerde bulmasıyla başlar. Her birinin ardında bıraktığı bir yer ve gitmeyi hedefledikleri başka bir yer vardır. Bulundukları yerse gidecekleri yere varmadan önce beklemek zorunda oldukları bir tür araftır. Oyunda ana unsur; neyin beklendiği değil bekleyişin kendisidir ve bu bekleyiş sırasında yapılabilecek en iyi şey şarkı söylemek, dans etmek, hikayeler anlatmaktır. Deniz aşırı yollardan gelen göçebelerin canlandırıldığı oyunda; beklemenin farklı kültürlerden gelen insanlardaki etkisine dikkat çekiliyor.

Müzik, dans ve performansa dayalı bir oyun olma özelliği taşıyan “Beklerken”de sahne düzeni; açık ya da kapalı farklı mekanlara göre her defasında değiştiriliyor. Hiçbir yere ait olmayan ve hep “öteki” olmanın ayrıcalığını yaşayan bir grup insanın hikayesinin anlatıldığı bu tek perdelik oyun; 15 Temmuz 2009, Çarşamba akşamı saat 21:15’te, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda tiyatro severlerle buluşuyor.

Tüm etkinliklerin başlama saati 21:15’tir. İsteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20.00’de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabilirler. Etkinlik bitiminde ise İstinye, ENKA Açıkhava Tiyatrosu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim-AKM’ ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA Kültür Sanat ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli. Biletler ENKA Kültür Sanat’tan ve Biletix satış noktalarından temin edilebilir.

- 8 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.

Enka Kültür Sanat 21. Yıl Yaz Etkinlikleri
Tiyatro Oyunevi Beklerken

Oyun Süresi: Tek perde / 1 saat 10 dk

Yazan: Birgül Oğuz
Yöneten: Mahir Günşiray
Sahne Tasarım: Claude Leon Dekor
Müzik Yönetmeni: Olcayto Art (Saz - Ud)
Keman - Akordeon: Özge Metin
Oyuncular: Ayça Damgacı, Bedir Bedir, Zekeriya Karakaş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT