Trump Tiyatro Şenliği: Taş Devri

Tarihler: 06 Temmuz 2013 Cumartesi ~ 06 Temmuz 2013 Cumartesi 14.30 – 17.00

Yer: Trump Towers Mall

Ücret: 5 TL

Nereden Alınır: Trump Towers Mall Gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2013 ~ Tem 6, 2013

Tüm çocuklara yaz müjdesi: Trump Tiyatro Şenliği!

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuklara özel düzenlediği ve yaz boyunca devam edecek Trump Tiyatro Şenliği’nde bu hafta Şen Şakrak Kabare, Taş Devri ve Hansel&Gretel oyunları var.

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde her Çarşamba – Cumartesi – Pazar oynanacak oyunların bilet fiyatları ise iki kişi sadece 5 TL!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi, yaz süresince de çocuklara özel etkinlik ve aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. Yaz boyunca devam edecek Trump Tiyatro Şenliği’nde 5 Taş, Tiyatro Yeniden ve Tiyatro Mie birbirinden güzel oyunları çocuklar için oynayacak. Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde her Çarşamba – Cumartesi - Pazar günleri çift seans olarak 15 farklı oyunun sergileneceği şenlikte çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

Şen Şakrak Kabare, Taş Devri, Hansel ve Gretel bu hafta Trump’ta!
Televizyonlarda severek izlediğimiz “Taş Devri”, geleneksel masalların en akılda kalanlarından biri olan “Hansel ile Gretel” ve eğlendirmenin yanı sıra öğretici skeçlerle donatılmış “Şen Şakrak Kabere” bu hafta Trump Tiyatro Şenliği’nde çocuklarla buluşacak.

Bilet fiyatı iki kişi sadece 5 TL! Tiyatro oyunları için çok özel bir fiyatlandırma da yapıldı; iki kişilik bilet fiyatı sadece 5 TL olacak.

TÜZDER Zeka Atölyesi yaz boyu Trump’ta, üstelik ücretsiz!
Trump’ın küçük dostlarını yaz boyu atölyeler, gösteriler de bekliyor olacak. Çocuklar için özel tasarlanmış Trump Özel Çocuk Katı’nda TÜZDER Zeka Atölyesi her Cuma ve Cumartesi çocuklarla buluşacak. TÜZDER Zeka Atölyesi’ne tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT