Uğur Böceği Pani ve Muhteşem Serüveni

Tarihler: 30 Aralık 2012 Pazar ~ 30 Aralık 2012 Pazar 30 Aralık - Saat: 13:00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 20,00 TL

Nereden Alınır: MyBilet ve Akatlar Kültür Merkezi Gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2012 ~ Ara 30, 2012

Yolu sevgiden geçen, meraklı bir Uğur Böceği nin hikâyesi…

Şimdi size göklerin hâkimi hangi canlıdır diye sorsam, heybetli pençeleriyle Kartal der kiminiz ya da keskin ve hata tanımayan gözleriyle Şahin den bahsedecek olursunuz. Çoğu insan hâkimiyeti güçle eşleştirir. Güç ise korkuyla özdeştir. Binlerce yıllık insanlık tarihinde sadece bir tek canlı vardır ki insanı kendine boyun eğdirmenin yolunu SEVGİ de bulmuştur.. Şüphesiz bu mini minnacık benekli kanatlarıyla, bir tırnağın beşte biri oranındaki boyutuyla Uğur Böceği nden başkası değildir. İşte hikâyemizin kahramanı Pani de en sevdiği şey uçmak olan küçük bir Uğur Böceği dir. Ne var ki yaşadığı ülkede yağmur hiç dinmemektedir. Yağmur Pani için tehlikedir. Bir tek yağmur damlası bile ona zarar vermeye yetebilir. Bu sebepledir ki Pani, istediği zaman, göklerde özgürce uçamaz. Bir gün Pani, yağmurun hiç yağmadığı muhteşem bir ülke olduğunu duyar. İşte tüm maceramız Pani nin muhteşem ülkeyi bulmak üzere evden ayrılmasıyla başlar.

Yolda şans eseri çekirge Zu ile tanışır. Zu gezgin ve bilgin bir çekirgedir. Pani ye yolculuğunda eşlik etme kararı alır ve zamanla aralarında güzel bir dostluk başlar. Yolda birbirinden ilginç canlılarla tanışıp, hayat hakkında birbirinden faydalı bilgiler öğrenirlerken; onları başladıkları bu serüvende birbirinden tuhaf ve eğlenceli maceralar beklemektedir… Acaba Pani adını yalnızca adını duyduğu Muhteşem Ülke yi bulabilecek midir.. Acaba Muhteşem Ülke de göklerde özgürce ve sınırsız uçmanın tadına varabilecek midir...

Yazan: Baran Güler
Yöneten: Birol Engeler
Oyuncular: Bülent Yaşık, Müge Gülgün, Önder Yalçın, Özlem Basumlu, Sevgi Gel, Tuncay Vicnelioğlu, Yonca Akcanlı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT