Ünlüleri Uçuran Show

Tarihler: 01 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2006 Pazar 25 Nisan-7 Mayıs 2006 - Saat: 21:0

Yer: Parkorman

Ücret: Pazartesi hariç hafta içi hergün 21:00, Cumartesi-Pazar iki gösteri 18:00-21:00

Nereden Alınır: Bilgi için: www.turkcell.com.tr

Adres: Büyükdere Cad. Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00 (Parkorman)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2006 ~ May 7, 2006

De La Guarda: “Koltuk yok, sahne yok, senaryo yok!”
İzleyenleri, uçan insanlardan balonlara, konfetiden yağmura, renklerden boyaya, dansa, müziğe ve rüzgara kadar birbirinden farklı deneyimlerle karşı karşıya bırakan De La Guarda için otoriteler “Gösteri sanatlarının en zengin ve en yeni formu” tanımlaması yapıyorlar. Gösteride 12 dansçı bellerinden sarılı oldukları iplerle 45 dakika boyunca performans gerçekleştiriyorlar.

Gösterilerine seyircileri de katarak show’un bir parçası haline getiren De La Guarda’yı bugüne kadar dünyada Madonna, Michael Jackson, Leonardo di Caprio, Britney Spears, Sting, Robert De Niro, Harrison Ford, Cameron Diaz, Lucy Liu gibi ünlülerin de dahil olduğu milyonlarca kişi izledi.
Koltuk ve senaryonun olmadığı, her şeyin interaktif gerçekleştiği gösteride izleyicilerin her an ayaklarının yerden kesilmesi mümkün. Madonna, Sting, Michael Jackson, Leonardo di Caprio, Harrison Ford, Cameron Diaz ve Lucy Liu, De La Guarda’nın uçurduğu ünlüler.

De La Guarda, Türkiye’ye geliyor
Gnçtrkcll 1. yaşını “Ünlüleri Uçuran Show” la kutluyor

Dünyanın dört bir yanında yaptığı gösterilerle izleyicilerin ayaklarını yerden kesen De La Guarda Show, sadece gnçtrkcll üyeleri için Türkiye’ye geliyor. De La Guarda New York, Sidney, Moskova, Londra ve Atina’dan sonra İstanbul’da…

7 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, birinci yılını dünyaca ünlü Arjantin’li gösteri grubu De La Guarda’yı getirerek kutluyor. De La Guarda, 25 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında sadece şanslı gnçtrkcll üyeleri için İstanbul Park Orman’da 16 gösteri gerçekleştirecek.

Çılgın gösterileriyle dünya çapında üne sahip De La Guarda, ipler yardımı ile uçarak, çarpıcı ses ve ışık efektleri kullanarak, izleyiciyi renkli bir dünyaya götürüyor. De La Guarda, yalnızca dans ya da oyun değil, interaktif bir tiyatro deneyimi. Bugüne kadar 3 kıtada 3 milyon seyirciye ulaşan gösteri; gnçtrkcll’in 1. yaş günü kutlamaları için İstanbul’a geliyor.

Kuruluşundan bu yana üyelerinin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen gnçtrkcll, birinci yılında üyelerine De La Guarda deneyimini yaşatacak. De La Guarda gösterisine katılmak isteyen gnçtrkcll’lilerin, cep telefonlarına SMS olarak gönderilen soruları cevaplamaları gerekiyor. Soruları doğru yanıtlayan şanslı gnçtrkcll üyeleri bir arkadaşları ile birlikte De La Guarda coşkusunu ücretsiz yaşama şansına sahip olacak. Ayrıca gnçtrkcll, “Tebrikler, kazandınız” SMS’i gönderilen üyeler içerisinde şehir dışında yaşayan üyeler tespit edecek ve sorulan sorulara en hızlı cevap veren ilk 100 kişiyi bir arkadaşıyla birlikte İstanbul’da misafir edecek.
Üyelerinin istek ve beklentileri doğrultusunda birçok kampanya ve organizasyona imza atan gnçtrkcll, kurulduğu günden bugüne kadar üyelerini hayalleriyle buluşturdu. Star Wars filminin İngiltere Galası, New York seyahati ve MTV stüdyolarına ziyaret, gnçtrkcll üyelerinin geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen hayallerinden yalnızca birkaç tanesiydi.

Kurulduğu günden beri gençlerin yanında olan gnctrkcll, yeni yaşını BKM’nin organizasyonunu yaptığı De La Guarda Show’la gnçtrkcll üyeleriyle birlikte kutlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT