Vakit Tamam Beyler!

Tarihler: 28 Ekim 2008 Salı ~ 28 Ekim 2008 Salı 28 Ekim Salı Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Oyun Atölyesi

Ücret: 15 YTL - 10 YTL

Nereden Alınır: www.talimhanetiyatrosu.com

Adres: Dr. Esat Işık Cad. No:15 Moda Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 345 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2008 ~ Eki 28, 2008

Burası neresi, hangi ülke, dünyanın hangi bölgesi? Savaşlar ve doğal felaketlerle; giderek benzeşen şehirler ve aynılaşan yaşam biçimleriyle ağır bir iniltiye dönüşen yerküre...
Sana korkuyu göstereceğim bir avuç tozda. Kronikleşen dehşet duygusundan kurtulmak için gündelik hayatin rutinine kendini gömen kadınlar(insanlar)... İşte böyle kopar kıyamet Gümbürtüyle değil iniltiyle.

Her şey yolundaymış gibi yaparak ve günlük rutine sarılarak yok saymaya çalıştığımız korku ve dehşet duygusu, bizi her gün biraz daha ele geçiriyorken, nereye, hangi geleceğe doğru yol alıyoruz? Korku içimize böyle yerleşmişken,kıyameti kutsal kitaplarda aramanın gereği var mı?

“Vakit Tamam Beyler! T. S. Eliot’un “Katedralde Cinayet” isimli oyununun koro bölümleri ve “Çorak Ülke”, “Oyuk Adamlar” , “Marina” şiirlerinden yararlanılarak oluşturulmuş kısa bir metne dayanan, hareket odaklı bir çalışma. Tekst ve hareketin etkileşim/birleşim noktaları üzerine bir araştırma.
Çorak Ülke Dört Kuartet ve Başka Şiirler, Çeviren: Suphi Aytemur, Adam, 1990; Katedralde Cinayet, Çeviren: Turgut Akman, Binbirdirek, 1997.
Süre : 50 dakika
Biletler www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00) ve Talimhane Tiyatrosu`ndan alınabilir.

Tasarım ve Reji: Şule Ateş
Hareket Yönetimi: Tuğba Özkul
Işık Tasarımı: Yüksel Aymaz
Ses Tasarımı: Fatih Aydoğdu
Oyuncular: Banu Çiçek Barutçugil, Pınar Bekaroğlu, Dizem Kaftan, Tülin Özen, Tuğba Özkul, Funda Şen
Suzuki Yöntemi Atölye Çalışması: Devrim Nas
Fotoğraflar: Eylem Ertürk
Reji Asistanı: Banu Çiçek Barutçugil

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT