Yalandan Kim Ölmüş

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 2016 20:30

Yer: Müjdat Gezen Tiyatrosu

Ücret: Tam - 56.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No: 46 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 59 52-53

Web: http://www.mujdatgezentiyatrosu.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Usta gazeteci Uğur Dündar'ın yazdığı, duayen Müjdat Gezen'in yönettiği "Yalandan Kim Ölmüş" adlı tiyatro oyunu yeni sezonda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yazan: Uğur Dündar
Oyunlaştıran ve Yöneten: Müjdat Gezen
Müzik: Fazıl Say
Dekor: Leyla Gezen
Butafor: Şaban Çubukçu
Oyuncular: Müjdat Gezen, İlhan Daner, Attila Sarıkayalı, Aysun Ergin, Barış Taşkın, Can Bana, Cavidan Kutlu, Cengiz Gezgin, Ece Enginar İzkut, Emirhan Aydın, Fatma Bayraktar, Funda Şentürk, Güneş Çam, Kemal Karaağaç, Melis Ünal, Murat Donat, Murat Öztürk, Ömer Köse, Pınar Özer, Serhat Kaplan, Sonat Tokuç, Sude Albayrak, Yusuf Gündüz

"İnsanın hayatında güvenle sırtını dönüp, okyanuslara açılabileceği kişiler olmalı. Ama onları bulmak zordur. Bazen koskoca bir yaşam geçer, aranan o dost bir türlü bulunamaz. Dost sandığınız, karşılıksız sevgiyle yüreğinizi açtığınız bazılarıysa, adeta bir yaz meltemi gibi, arkalarında hiçbir iz bırakmadan hayatınızdan gelip geçerler…

Ne mutlu bana ki, gerçek arkadaşlığın tüm zorlu sınavlardan geçmiş, güven imbiklerinden süzülüp gelmiş böyle bir dosta sahibim. Hem de çocukluk yıllarımdan bu yana, yani kendimi bildim bileli…O, yaşayan en eski arkadaşım, iyi günde, kötü günde hep yanımda hissettiğim kadim dostum; Müjdat Gezen…

Sevgili Müjdat bir gün arayıp `Uğur senin bütün kitaplarını tarayıp, yaşanmış en güzel anekdotlardan oluşan bir oyun yazmak istiyorum` dedi. Hiç düşünmeden `hepsi senindir, ne yapmak istersen yap` dedim. Çalışkanlığına ve üretim enerjisine hayran olduğum dostum bir yıl emek vererek `Yalandan Kim Ölmüş`ü oyunlaştırdı. Böylece seksen dokuz karakterden oluşan, onlarca yaşanmış olayla akıp giden ve kah güldüren, kah ağlatan bir tiyatro eseri ortaya çıktı. Ben de okurken bazı yerlerde çok güldüm, bazı sahnelerde ise uzun uzun düşündüm.

Yarım asır boyunca ekranı paylaştığım Müjdat, bu oyuna çok emek verdi. Emeğine, yüreğine sağlık diyor, başarılar diliyorum."

Uğur Dündar

"Uğur Dündar benim neredeyse çocukluk arkadaşımdır. Mahallemiz, okulumuz , camiamız aynıdır. Uğur hayatımda sırtımı dönebileceğim birkaç kişiden biridir. Televizyonculuktaki ustalığını gazete köşelerinde ve kitaplarında da öylesine güzel sürdürdü ki en çok tıklanan 500 küsur köşe yazarı arasında birinciliğe oturdu. Uğur`un bütün kitaplarını bir kere daha okudum ve `Yalandan Kim Ölmüş`ü oyunlaştırdım. Güzel oldu. Hatta çok güzel oldu. Yeni tiyatro sezonunu bu oyunla açacağız. Seyircimize tatlı bir tebessüm getireceğimize inanıyorum." 

Müjdat Gezen

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT