Yetersiz Bakiye

Tarihler: 19 Mayıs 2017 Cuma ~ 19 Mayıs 2017 Cuma 19 Mayıs 2017 20:00

Yer: Duru Tiyatro Büyük Salon

Ücret: - Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır.- Vakıfbank Kredi Kartlarına %25 indirim vardır. - Tam 56.00 TL Öğrenci 41.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:84 Moda Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 338 56 36

Faks: 0216 338 56 46

Web: http://durutiyatro.com/

E Posta: info@durutiyatro.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2017 ~ May 19, 2017
Etkinlikte sınırlı sayıda "1 Alana 1 Bedava" kampanyası vardır.
İki perdelik komedi "Yetersiz Bakiye", izleyicisiyle buluşuyor.

"Kahkaha fırtınasına hazır mısınız?

Bu tiyatro oyununda acı gerçeklerle bir kez daha yüzleşiyoruz. Günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan bu öykü bir mizah örneği... Günümüz hastalığı olan sınıf atlama hastalığı ile yüzleşmeye hazır mısınız? 

Namus, kutsal aile, kutsal birliktelik, ailenin mahremiyeti, evimiz; canımız, pembe pancurlu yuvamız gibi kavramlar bir anda domino taşı gibi devriliyor. Çünkü bu kavramlar tüketme ve sınıf atlama hastalığına yenik düşüyorlar.

Mizah sanatçısı Murat Kürüz'ün uzun bir aradan sonra yazıp yönettiği, prodüksiyonunu başarılı işlere imza atan Gergedan yapım, Cengiz Şahin ve Oyunadamı'nın üstelendiği oyunda usta ve sevilen sanatçılarımızdan Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin, Eylül Öztürk sahne alıyor.

Mizah ile yoğrulmuş bu oyunda tiyatro sanatçıları yüksek tempolu bir oyun sergiliyorlar. Peş peşe gelen espriler ile seyirci gülerken bir anda gerçek bir dram karşısında şaşırıyorlar. Ağlanacak halimize gülmek için bu oyun izlenir. 

Seyirciler kendileri ile oyun arasında mutlaka bağlantı kuracaklar. Tüketme hastalığına yakalanan herkes bu oyunda kendinden veya çok yakınında ki bir insandan bir parça bulacak. Cebimizde taşıdığımız, koleksiyonunu bile yaptığımız kredi kartlarının engellenemeyen sömürüsüne tanık olacağız. O avuç içi kadar kart nasıl da koca yaşamların içine sızıyor. Kredi kartı virüsü görmediniz ise bu oyunda göreceksiniz. Çipli canavar nasıl da içimize kaçıyor çok iyi gözlemleyeceksiniz. 16 haneli numarasıyla içimizdeki kart görünümlü şeytan bakın başımıza neler açıyor.

Evrensel bir konuya sahip olan bu oyunda yaşamın içindeki gerçeklerle bir kaz daha yüzleşeceğiz. Murat Kürüz bu oyunda seyirciyi güldürmenin yanı sıra bir özeleştiriye de davet ediyor. 'Bu kadar üretmeden tüketmek, onca kutsal değeri tüketmeye değer mi?' sorusuna cevap arıyor.

Televizyon ekranlarından çok yakından tanıdığımız usta ve ünlü sanatçılar Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı ilk kez aynı oyunda sahneyi paylaşırken dört kişilik bu kara komedi oyununda kahkaha ve hüzün birlikte yaşanıyor."

- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurunuz.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır.- Vakıfbank Kredi Kartı sahiplerine %25 indirim yapılmaktadır. İndirimden yararlanmak için bilet alım esnasında Vakıfbank kredi kartını kullanmanız ve etkinlik girişinde bilet ile birlikte işlem yaptığınız Vakıfbank Kredi kartını ibraz etmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT