Yoksa Oyuna mı Geldik!

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ağustos 2012 Pazartesi 21:15

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ücret: Yemekli - 67.50 TL A Masaları - Tam:45.00 TL Öğr: 35,00 TL B Masaları - Tam:34.00 TL Öğr: 24,00 TL C Masaları - Tam: 28.00 TL Öğr: 18,00 TL D Masaları - Tam: 17.00 TL Öğr: 9,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Bağdat Caddesi, Suadiye Çatal Çeşme Mevkii No 476/B Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32 - 0538 763 1616

Web: http://http://www.metinzakoglucafetheatre.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Ağu 13, 2012

Bir evin içine alınan 40 izleyici başlarına geleceklerden habersiz sadece oyun seyretmek için geldikleri bu mekanda oyunun başlamasını beklemektedirler... Fakat kendilerini bekleyen sürprizden habersiz rahat koltuklarında oyunun başlamasını bekleyen insanlar az sonra tuhaf bir durumla karşı karşıya geleceklerini hissetmeye başlarlar. Oyun izlemeye geldikleri bu mekanda oyunun birdenbire kendileri olan seyirciler, oyun bitiminde yoksa oyuna mı geldik sorusu ile baş başa kalacaklar ve interektif komedinin en doğru adresinde eğlencenin doruğuna vararak odamızdan ayrılacaklardır.

Bu oyunda oyuncu seyirci ilişkisinin denizle kumsal ilişkisi gibi kuran Metin Zakoğlu yine her zaman olduğu gibi sizleri şaşırmaya devam edecek,ve bir sezon içinde yazıp yönettiği bu üçüncü oyunu ile eğlencenin doruğuna çıkmanızı sağlayacaktır.

Gerçek bir evin içinde geçireceğiniz 90 dakika boyunca yaşadıklarınızı hayatınız boyunca unutamayacak ve tiyatronun alternatif yollarında bizimle beraber yaptığınız bu yolculukta sanatın gücüne bizim kadar inananlardan biri olarak gördükleriniz karşısında kendi hayatınızda da ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlayabilmenin gücünü kendinizde de bulacaksınız.

Sadece 50 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu’nda yerlerimizin sınırlı olduğunu hatırlatır,elinizde bir kadeh şarabınız,çayınız,kahveniz ile bir apartmanın 2. katındaki gerçek bir dairenin salonunda rahat koltuklarda ve masalarda oturabileceğiniz yerlerinizi şimdiden ayırtmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. 7 yılda on binlerce kişinin izlediği dünyanın ilk ev tiyatrosu sizleri bekliyor, bir apartmanın dairesinde oyun izlemek ayrıcalıktır... Bu ayrıcalığa sahip olun. Kaçırmayın...

Oyunda kendi kaderleri üzerine bir karar vermek isteyen çiftimiz bu kararı birlikte veremeyince kendilerine yol gösterecek 50 kişiyi evlerine davet etmek isterler, bunun içinde kendilerini hiç tanımayan 50 seyirci bulmak için yola çıkan kadınımız eşinden habersiz evinin bir odasını gizlice tiyatro salonuna dönüştürüp Biletix'ten satışa açar... Kendilerini izlemeye gelen insanlarda bundan habersiz biletlerini alıp oyuna gelip yerlerini alırlar ve oyun başlar. Oyun boyunca Kim oyuncu kim seyirci gibi sorularla baş başa kalan izleyenler oyun bitiminde "Yoksa Oyuna mı Geldik?" diyerek belki de kendi ilişkileri üzerine kafalarındaki soruları da cevaplamış olarak odadan ayrılırlar.

Yazan - Yöneten: Metin Zakoğlu
Dekor - Kostüm: Tuğba Zakoğlu
Işık - Efekt: Bekir Erdem Öz
Oyuncular: Tuncay Bayezıt, Nildağ Tosun ve Siz!
Süre: 90 dakika ( Süre oyunun yapısından ötürü seyirci katılımına göre değişebilir)
Türü: İnteraktif Komedi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT