1 Saat 15 Dakika

Tarihler: 22 Ocak 2015 Perşembe ~ 22 Ocak 2015 Perşembe Saat:20:30

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: Tam: 40,00 TL İNDİRİMLİ: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2015 ~ Oca 22, 2015

Ünlü senarist Haluk Özenç'in izleyenleri kendine hayran bırakan stand-up gösterisi 1 Saat 15 Dakika, yeni sezonda da Sahne Beşiktaş'ta!

10 yıldır yazdıklarına güldünüz, söylediklerine katılacaksınız! "Ne yazmış ki bu adam on senedir" diye merak edenler için: 

"Öncelikle mevzuyla ilgilendiğiniz ve bu yazıyı okuduğunuz için size teşekkür ederim. Fazla vaktinizi almadan, sadede geleyim, evet, 10 yıl boyunca televizyonda komedi dizilerine senaryo yazdım, mesela Tatlı Hayat, Aslı ile Kerem, Sayın Bakanım, Çat Kapı, Belalı Baldız, Yalancı Yarim, Acemi Cadı, Sen Harikasın, Sıkı Dostlar, İstanbul'un Altınları...

Belki siz de bazılarını izleyip gülmüşsünüzdür. Ya da ne gülmesi, seyredince siniriniz bozulup 'Bu rezil esprileri yazan adam bir de bu işten dünyanın parasını kazanıyor yazıklar olsun' diye kulağımı çınlattınız, sağlık olsun, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim, eğer öyleyse hemen şimdi bu sayfayı kapatıp unutun beni.  

Hala okuyorsanız, ve 'Niye yazmayı bırakmış da konuşmaya başlamış?' diye merak ediyorsanız, işte sahnede onu anlatıyorum ben de. Değişen hayatımı. Evlilik nedir, nasıl ele yüze bulaştırılır, iki çocuk nasıl büyütülmez, evle iş nasıl birlikte yürütülmez, ev ekonomisi nasıl batırılır, paralar nasıl bitirilir, ele geçen fırsatlar nasıl tepilir, hatırlandıkça nasıl tepinilir... En yakın dostlarımla bile paylaşamadığım sırlarımı açıklıyorum sizlere sahnede. Ve tecrübeyle sabit, iddia ediyorum, daha gerçeği, daha samimisi, daha komiği yok.

Şimdi artık ister hemen kapatın bu sayfayı, ister önce biletinizi alın, sonra gidin buradan. Hangisini yaparsanız yapın, sonuna kadar okuduğunuz için tekrar teşekkür ederim.'


Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT