Andreya Triana

Tarihler: 22 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 22 Mayıs 2013 Çarşamba 19:30

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Ayakta - Tam: 34.00 TL Öğrenci: 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2013 ~ May 22, 2013

KüçükÇiftlik Park’ın Bahçesinde Çarşamba Konserleri Andreya Triana ile başlıyor.
Haftanın tam ortası, mesai sonrası!
KüçükÇiftlik Park Bahçe sezonu Andreya Triana ile açıyor!

Nihayet Mayıs geldi! Aylardır güneşin çıkmasını, tiril tiril elbiselerin, şortların, sandaletlerin sezonunun açılmasını, ılık yaz akşamlarında etkinliklerin başlamasını bekliyoruz. Yazı karşılamak için harika bir etkinlik sizleri bekliyor! İstanbul’un en keyifli açıkhava mekanı KüçükÇiftlik Park Bahçe sezonunu Ninja Tunes’un kraliçesi Andreya Triana’nın sahne alacağı bir parti ile açıyor!

KüçükÇiftlik Park Bahçe sezonu yeni bir seri ile açıyor: “Bahçe’de Çarşamba Konserleri”. Başlıkta yazdığı gibi, haftanın tam ortası, mesai sonrası KüçükÇiftlik Park’ın alternatif mekanı Bahçe’nin yemyeşil çimlerinde kendinizi müziğe bırakacak ve şehrin karmaşasından uzaklaşacaksınız. 

Her çarşamba akşamı, farklı müzik türlerinden müzisyenleri ağırlayacak olan seri Londra’nın en köklü bağımsız plak şirketlerinden olan ve bir ekol olarak kabul edilen Ninja Tune’un genç yıldızı Andreya Triana ile başlıyor.

Bonobo olarak tanınan Simon Green’in prodüktörlüğü ile yayınlanan “Lost Where I Belong” adlı ilk albümünü 2010 senesinde yayınlayan Triana’nın güçlü sesi, Flying Lotus’un Tea Leaf Dancers, Mr. Scruff’ın Hold On, Theo Parrish’in Chemistry ve Bonobo’nun The Keeper, Stay The Same ve Eyesdown şarkılarından da hatırlanır. Downtempo, souljazz ve triphop müziği günümüz elementleriyle orijinal bir şekilde birleştiren Andreya Triana, Londra’nın çok kültürlü yapısından besleniyor. KüçükÇiftlik Park’ın yaza merhaba partisinin de gerçekleşecek olduğu 22 Mayıs akşamı eklektik müziğin güncel yorumlarıyla İstanbullu müzikseverler keyifli bir gece yaşayacak. 2009 yılında Glastonbury Festival’in unutulmaz performansları arasına girmeyi başaran Andreya Triana farklı bir Çarşamba yaşamanızı sağlayacak!

Yıldızlar altında yerinizi hemen alın!

- Kapı açılış saati 19:30'dur.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT