Arçelik Gastro İstanbul

Tarihler: 09 Mayıs 2013 Perşembe ~ 12 Mayıs 2013 Pazar 10:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Tam - 12.50 TL Öğrenci - 7.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2013 ~ May 12, 2013

İstanbul’un yeme-içme ve eğlence buluşması “Arçelik Gastro İstanbul”

Türkiye’nin yeme, içme ve eğlence kültürünü şehre yayan en büyük kent festivali Arçelik Gastro İstanbul, lezzet ve eğlence tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor… Yeme-içme ve eğlence sektörü temsilcileri, yerli ve yabancı şefler, yöresel tatların büyük ustaları, uzmanlar bu festivalde biraraya gelecek. Festival, Arçelik ana sponsorluğunda 7 -12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Arçelik Gastro İstanbul, Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmeleri Derneği (TURYİD), Dream Design Factory (DDF) işbirliğiyle, Türk Mutfağı Derneği (TMD)’nin içerik ortaklığı ve Arçelik’in ana sponsorluğuyla 7-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında ilk kez düzenleniyor. Festival 7-12 Mayıs’ta katılımcı restoranlarda şehre yayılırken 9-12 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’taki etkinlik alanında tüm meraklıları buluşturacak. Arçelik Gastro İstanbul, gastronomi alanında dünyanın önemli rotalarından biri olan İstanbul’un yeme-içme-eğlence kültürünü, zenginliklerini paylaşmayı ve geliştirmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin en kapsamlı yemek festivali “Arçelik Gastro İstanbul“, TURYİD’in bünyesinde bulunan yaklaşık 300 restoran ve gece kulübünün katılımıyla, İstanbul’un en iyi kalite yiyecek ve içecek çeşitliliğini ve eğlencesini şenlik tadında sunmak amacıyla gerçekleşiyor. Arçelik Gastro İstanbul’da; şehrin popüler restoranları mekanlarında sundukları özel menüleriyle damak tadını şehre yayarken, KüçükÇiftlik Park’taki festival alanında açacakları lezzet standlarıyla festivale tat katacaklar. Festivalde mutfakların kahramanları, yerli - yabancı şefler, yöresel tatların büyük ustaları, sokak lezzetlerinin başarılı temsilcileri, yerli üreticiler, tedarikçiler, uzmanlar, gurmeler ve yeme-içme-eğlence tutkunları bir araya gelecek.. Etkinlik kapsamında Türk Mutfağı Derneği (TMD) önderliğinde Türk Mutfağına dair önemli konular da gündeme taşınacak, Türk Mutfağı’nın gelecekteki stratejik hedefleri doğrultusunda bir yol haritası çizilecek.

Gurme lezzetlerin meraklıları ve kendi mutfağımın şefiyim diyenler için profesyonel mutfak deneyimini eve taşıyan Arçelik, gastronomi alanında Türkiye’nin bu en büyük kent festivaline destek vererek tüm yeme-içme tutkunlarını mutfağında biraraya getiriyor. Pişirme platformunda gerek ürünleri, gerekse işbirlikleri ile yer alan Arçelik, festival boyunca Türkiye’nin mucize lezzetlerini, farklı yemek kültürlerini etkinlikleriyle tanıtıyor ve tüketicilerine yenilikçi ürünleri deneyimleme imkanı veriyor. 

Garanti Bankası ve Öztiryakiler’in Gold Sponsor olduğu festival İBB’nin de desteği ile gerçekleşiyor. NTV, Hürriyet, Radyo Eksen festivalin medya sponsorları, THY ulaşım sponsoru, TUROB, Tursab, Şişli Belediyesi ve Kırcı Group da destek sponsorları olarak yer alıyor. Wines of Turkey, Efes, Yeni Rakı ve Johnnie Walker ise festivalin yan sponsorları arasında yer alıyor. 

Arçelik Gastro İstanbul ile, tüm şehir yemek ve eğlence etrafında bir araya gelecek.

- Etkinlik ayakta gerçekleşmektedir.
- Öğrenci biletleri Öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- 10:00-22:00 saatleri arasında geçerlidir.
 - Biletler tek kullanım için geçerlidir.
- Mekan içersinde yiyecek-içecek standları bulunmaktadır.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT