Beşiktaş’ta Bayram Coşkusu

Tarihler: 30 Ağustos 2013 Cuma ~ 30 Ağustos 2013 Cuma 21:00

Yer: Barbaros Meydanı, Beşiktaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2013 ~ Ağu 30, 2013

Zafer Bayramı’nı kutluyoruz!

Beşiktaş Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılımlı bir fener alayıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacak. Fener alayının ardından düzenlenecek konserin bu yılki konuğu Bengü olacak.

Mustafa Kemal’in başkomutanlığında gerçekleşen Büyük Taarruz’un bu yıl 91. yıldönümü. Bu önemli gün Beşiktaş kentlileri tarafından büyük bir coşkuyla her yıl kutlanıyor. Bu yılki etkinliklerin başlangıç noktası “İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli” olacak. Beşiktaş kentlileri ve İstanbullular saat 19:00’da heykelin önünden Arnavutköy’e doğru ellerindeki meşalelerle yürüyüşe geçecek. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın önderliğinde yapılacak yürüyüşe Beşiktaş Kent Konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve Beşiktaş sakinleri de katılacak.

Zafer Bayramı yürüyüşü Arnavutköy’deki Atatürk heykelinde son bulacak. Heykele çelenk konulmasının ardından bayram coşkusu Boğaz’da devam edecek. Beşiktaş kentlileri, Barbaros Meydanı’nda saat 21:00’da başlayacak Bengü konserine ücretsiz teknelerle ulaştırılacak.

Beşiktaş Belediyesi, İstanbulluları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

Etkinlik programı:
30 Ağustos 2013
19:00 / “İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli” önünde toplanma (Akmerkez yanı, Sekbanlar Sokak başı)
20:30 / Atatürk Heykeli’ne çelenk koyma töreni, Arnavutköy
20:45 / Arnavutköy’den teknelerle Barbaros Meydanı’na hareket
21:00 / Bengü konseri, Beşiktaş Barbaros Meydanı

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT