Ferhat Başer

Tarihler: 28 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2014 Çarşamba 21:30

Yer: BKM Mutfak Sahne

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2014 ~ May 28, 2014

Ferhat Başer Faslı-ı Bahar albümünün lansmanını  28 Mayıs'da BKM Mutfak Sahne'de seyricinin beğenisine sunuyor.

Ferhat Başer'le Fasl-ı Bahar

“Kalp Ağrısı” isimli single çalışmasıyla geçtiğimiz sene müzik sektörüne giriş yapan Ferhat Başer,  “Fasl-ı Bahar” adını verdiği ilk albüm çalışmasını müzikseverlere paylaştı. Radyolarda en çok dinlenen sanatçılar listesinde kendine çok hızlı yer buldu. Albümden, ilk klip çalışmasını “Boşver’’ adlı şarkısına çeken sanatçı, ses getirecek imajı ve müzikalitesi ile ilgi gördü. Erkan Balkan yönetmenliğinde çekilen klip de oyuncu ve tiyatrocu olarak tanıdığımız Bahar Hacıbektaşoğlu‘nun rol alıyor. ‘Boşver’ video klibi Müzik kanalları ve tüm sosyal medya kanallarında yoğun ilgi görüyor.

8 şarkıdan oluşan ve sanatçıyı sadece yorumcu olarak değil, besteci, söz yazarı ve aranjör olarak da gördüğümüz çalışmada, ülkemizin önemli müzisyenlerinin  eşlikleri dışında, yeni  dönem  pop  müziğin  usta  kalemleri; Alper  Şahin ve Erol Özdamar  söz ve müzikleri ile, Bertan Asllani ve Olcay Yavuz  aranjeleriyle  destek  verirken, Kare Records Kaan Gökman, Koray Aykılıç ve Erol Temizel de projeye büyük destek veren isimler arasında yer alıyor. 

Sekiz Müzik Yapım etiketi ile dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan Fasl-ı Bahar albümü, sanatçının gerek elektronik ve modern sounda hakimiyeti, gerekse geleneksel melodilerimizin duygu yüklü yorumu ile ortaya çıkan kendine has bir çalışma olmuştur. ‘Boşver’ yayına girdiği ilk haftalarda Deezer gibi önemli dijital platformlarda ilk 10 içerisinde yerini alırken, hali hazırda 20 den fazla yerel radyonun sahiplendiği ve yine Bursa, Ankara, Tokat vb yerel kanalların ilk 10 listesine girmeyi başardı. Ulusal radyo kanallarında dikkat çeken Fasl-ı Bahar albüm şarkıları kitlelere ulaşmaya devam ediyor ve yine slowtime zamanlarının vazgeçilmez albümü olarak yayınlanmaya devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 20:30'dur.
- Gösteri başlama saati 21:30'dur.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT