Garanti Caz Yeşili: Electro Deluxe

Tarihler: 20 Mart 2013 Çarşamba ~ 21 Mart 2013 Perşembe Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2013 ~ Mar 21, 2013

Fransız nu-jazz ve funk topluluğu Electro Deluxe Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 20 Mart’da Babylon sahnesinde!

Thomas Faure, Jeremie Coke, Gael Cadoux ve Arnaud Renaville dörtlüsünün bir araya gelmesiyle 2001 yılında hayata geçirdikleri nu jazz projesi Electro Deluxe, vokal James Copley’in aralarına katılmasıyla son halini aldı. On yıl boyunca dünyayı dolaşan ve bu on yılı yayınladıkları "Live in Paris" adında ikili albümle taçlandırdı. Daha önce Babylon’da da sahne alan Ben L’Oncle Soul ve Hocus Pocus ile birlikte çalışan ekip Motown efsanesi Funk Brothers’dan aldıkları ilhamı başarılı bir şekilde müziğine de yansıtıyor. Funk ve caz’ı elektronik altyapılarla zenginleştiren topluluk fusion’dan, hip hop ve nu-jazz’a kadar geniş bir repertuara sahip.

-Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Garanti Gençlik Bankacılığı kartları ve Bonus kart sahiplerine bu etkinlikte ayakta biletlerinde %20 indirim uygulanacaktır. Kart başına iki adet bilet alınabilmektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT