Garanti Caz Yeşili Sarah Blasko

Tarihler: 09 Nisan 2013 Salı ~ 10 Nisan 2013 Çarşamba Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2013 ~ Nis 10, 2013

Sarah Blasko
Indie pop’un mucizevi sesi Avusturalyalı sanatçı ve söz yazarı Sarah Blasko, son albümü I Awake turnesi kapsamında unutulmayacak iki güzel bahar akşamı için Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 9 ve 10 Nisan’da Babylon sahnesinde. İlham kaynağını küçük yaşta dinlediği Prince, David Bowie ve Eurythmics’i babasının tanıştırdığı Rachmaninov, Schubert ve Bach’la buluşturarak oluşturan, bu zenginliğin içinde folk ve indie pop’un zekice bir bileşimini sunan Sarah Blasko, büyüleyici sesini ilk olarak 2004 yılında yayınladığı altı şarkılık EP’si Prelusive ile paylaşmıştı. 2007 yılında What The Sea Wants, The Sea Will Have albümü ile ARIA Music Ödülleri’nde En İyi Pop Albümü ödülünü kazanan sanatçı, ilerleyen yıllarda da En İyi Albüm, En İyi Kadın Sanatçı ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı dallarında aldığı ödül ve adaylıklarıyla yeteneğini tüm dünyaya kabul ettirdi. Üç platinum ve bir altın albüme sahip Blasko, James Blunt, Martha Wainwright, Tom MacRae, Ray LaMontagne, The Temper Trap gibi önemli isimlerle turladı. Q, Mojo, Uncut, Vogue, Grazia, The Independent gibi otoritelerden övgüler alan ekim ayında yayınladığı dördüncü stüdyo albümü I Awake’in ardından kırılgan ve masalsı sesiyle şimdi de İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

James McKee
Avustralyalı indie rock grubu Snowman’nin yetenekli üyesi Joe McKee solo projesiyle Sarah Blasko’dan hemen önce Babylon sahnesinde. Henüz erken yaşta şarkı sözü yazmaya başlayan ve kendi kendine öğrendiği gitarıyla yeteneğini sergilemekten çekinmeyen McKee, sekiz yıl beraber çaldığı Snowman dağılınca bir süre müziği bırakır. Bu dönem içinde yaşadığı içsel yolculukların ve evine duyduğu özlem dolu dönemin ürünü ise ambient folk harikası debut albümü Burning Boy oldu. Uzun zamandır beraber çalıştığı Dave Parkin ile beraber kaydettiği bu 10 şarkılık çıkış albümüyle Batı Avusturalya’dan resimler sunan Joe McKee canlı performansıyla da dinleyenleri büyüleyerek farklı bir boyuta davet ediyor.

Kapı Açılış: 20:30
Ön Grup: James McKee 
Sarah Blasko: 21:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
-Garanti Gençlik Bankacılığı kartları ve Bonus kart sahiplerine bu etkinlikte ayakta biletlerinde %20 indirim uygulanacaktır. Kart başına iki adet bilet alınabilmektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT