Get Well Soon

Tarihler: 09 Mart 2013 Cumartesi ~ 09 Mart 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 47 TL

Nereden Alınır: www.sosyotix.com

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2013 ~ Mar 9, 2013

"Kıyıda Köşede Kalmış Şarkıların Radyosu" mottosuyla 2012'nin ilk günlerinde kurulan Kıyı Müzik, kurulduktan bir yıl sonra, sadece sevdiği gruplardan oluşan konser serisi düzenliyor.

Kıyı Müzik ilk konserinde, kıyılarına vuran en güzel gruplardan Get Well Soon'u ağırlıyor, kumun üstünde beraberce yaktıkları ateş tüm Kıyı Müzik takipçilerini ve müzikseverleri ısıtıyor.

2008 tarihli muhteşem debut albümleri "Rest Now, Weary Head! You Will Get Well Soon" ile gelecekte nasıl bir fenomenle karşılaşacağımızın açık sinyallerini veren indie folk/rock grubu, "Vexations" ile devam ettirdiği çizgisini, 2012'de yayınladığı "The Scarlet Beast O'Seven Heads" ile de korumayı başardı.

Konstantin Gropper'in başını çektiği çok sesli ve çok katmanlı grup, şiirsel şarkı sözleri ve isimleri, Konstantin'in yaralı vokali ve her zaman muhteşem orkestrasyonu ile günümüzün en çok saygı gören ve merakla beklenen isimlerinden olmayı hak ediyor.

İçlerinde "Roland, I Feel You"nun da bulunduğu 13 şarkılık son albümden şarkılarının yanında, ilk iki albümden şarkılarına da konserinde yer verecek Get Well Soon, ilk Türkiye konserini, bir anlamda evi olan Kıyı Müzik'in çatısı altında, Roxy'de verecek.

Kapı açılışı : 21:00

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT