Gregory Porter - Liquid Spirit

Tarihler: 28 Kasım 2013 Perşembe ~ 28 Kasım 2013 Perşembe 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 53.50 T

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2013 ~ Kas 28, 2013

Gregory Porter yeni albümü 'Liquid Spirit'in tanıtım turnesi kapsamında 28 Kasım'da CRR Konser Salonu'nda müzikseverler ile buluşuyor.

Porter, 3. albümünü diskografisinde mantığa dayanan bir ilerleme olarak görüyor ve sosyo-politik gözlemleri, çocukluğuna dayanan dokunuşlar, romantizm gibi temalar ile harmanlanan 'Liquid Spirit' albümü ile yükselişine devam ediyor.
14 parçadan oluşan bu albüm Porter'ın Caz ve R&B sarkıcıları arasında yükselişinin haklı nedeni olarak görülecektir.

Albümde Porter'ın kişisel deneyimlerinin şairene bir duygusallık ile birleştiği kendine ait 10 yeni parçası bulunuyor. Yeniden yorumlanan 'I Fall in Love Too Easily', Abbey Lincoln'ün 'Lonesome Lover' ve Ramsey Lewis'in hit parçası ' The 'In' Crowd' albümde dinleyebileceğiniz diğer parçalar olarak öne çıkıyor.

Kaliforniya doğumlu Brooklyn asıllı caz/ soul vokalisti Gregory Porter hakkında 2010 yılının başlarında duyulmaya başlayan fısıltı çok güçlüydü. Yükselen fısıltı ve kalabalıklaşan dinleyici kitlesi yıl sonunda ilk albümü 'Water'ın 'En İyi Caz Vokal Albümü' dalında Grammy adaylığı ile yükselmeye devam etmiştir.

İkinci albümü olan 'Be Good' 'En İyi Geleneksel R&B Performansı' dalında tekrar Grammy adayı olmuştur. Gregor Porter bu albümü ile Amerika ve İngiltere listelerinde 2012 yılının en iyi albümleri arasında yer almış, NPR'ın '2012'nin En İyi 100 Şarkısı' ve '2012'nin En İyi Müzikleri' listelerine girmiş, iTunes 'Yılın Caz Albümü' ve Soul Track 'Yılın Albümü' seçilmiştir. 'Be Good' albümü Edison ödülü ile onurlandırılmıştır.

Önemli eleştirmenler tarafından caz müziğin yeni kralı olarak görülen Porter, Joe Williams, Nat Cole, Donny Hathaway ve Marvin Gaye gibi isimler ile birlikte anılacak kadar güçlü bir sanatçı olarak adından söz ettiriyor. Porter, Jazz ve Soul müziği bugünlerde dinlediğiniz herkesten daha iyi harmanlıyor.Porter kendisini bir Caz vokalisti olarak görsede Blues, Soul ve Gospel tarzı müziklerden çok etkilendiğini, ve bu türlerin kendi müziği içinde yer bulduklarını özellikle dile getiriyor.

Müzik eleştirmenleri Porter için müzik dünyasındaki en etkileyici bariton seslerden biri olarak bahsediyor. Üstelik bu eşsiz sesini duygu sömürüsü yapmadan, şarkının ruhunu akıl dolu bir şekilde dinleyiciye aktardığını ekliyorlar.

Ünlü caz şarkıcısı Dee Dee Bridgewater, Porter hakkında şöyle bahseder: "O harika bir yazar, uzun zamandır onun gibi güzel hikayeler anlatan bir erkek şarkıcı dinlemedim."

New York Times ise kendisi hakkında yorumunda şu şekilde bahsetmiştir: "Gregory Porter bir caz şarkıcısından isteyebileceklerinizin fazlasına sahip, belki farkına varmadığınızından da fazlasına..."

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.
- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT