Gülsin Onay

Tarihler: 27 Mayıs 2013 Pazartesi ~ 27 Mayıs 2013 Pazartesi

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2013 ~ May 27, 2013

İki ABD turnesi arasında bu ay Avrupa ve Türkiye'de konserleri olan Gülsin Onay'ı, üflemeli çalgılar orkestrası eşliğinde Saygun'un 1. Piyano Konçertosu ve oğlu, kemancı Erkin Onay ile oda müziği konserleri gibi heyecan verici projeler bekliyor.

Piyanist Gülsin Onay Mayıs ayına Kirkletham ve North Shields kentlerinde verdiği konserle başladı. Kuzey İngiltere'deki sadık dinleyici kitlesi ile her yıl en az bir kez buluşan sanatçı, yine beğeniyle karşılanan bu konserlerin ardından şimdi de geçtiğimiz yıl ilk kez gidip hayran kaldığı Gaziantep'e dönüyor.

Gülsin Onay 27 Mayıs'ta Süreyya Operası'nda kemancı Erkin Onay ile bir araya gelecek. Hem İstanbullu müzikseverlerin ilk kez şahit olacağı bu anne-oğul buluşması duygusal olduğu kadar virtüöz bir müzik ziyafeti sunacak. İkilinin programında Beethoven 5. Sonat, Saygun Süit, Rachmaninov Vokaliz ve Brahms'ın 3. Keman Sonatı yer alıyor.

Mayıs ayının bir diğer heyecan verici projesi de Gülsin Onay'ın, Saygun'un 1. Piyano Konçertosu'nu Vorarlberg Senfonik Üflemeli Çalgılar Orkestrası eşliğinde seslendirmesi olacak. Geçtiğimiz günlerde şef Thomas Ludescher ile Viyana'da görüşerek düzenlemeyi gözden geçiren ünlü piyanistimiz, Ludescher'in Saygun'a duyduğu hayranlıktan ve düzenlemenin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gülsin Onay, Princeton Festivali'ne konuk olmak üzere Haziran ayında ABD'ye dönmeden önce ayrıca, genç yeteneklere destek sağlayan ve kendisinin de hamisi olduğu Talent Unlimited yararına Londra'da bir resital verecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT