Ilo Ilo

Tarihler: 04 Ekim 2013 Cuma ~ 04 Ekim 2013 Cuma 13:30

Yer: Beyoğlu Sineması

Ücret: 1. Kategori - Tam :6.50 TL - Öğrenci: 6.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:140/C Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 32 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2013 ~ Eki 4, 2013

Vodafone FreeZone Kampanyası

Vodafone FreeZone’lular, Filmekimi’nde ödüllü filmleri özgürce keşfediyor, 1 bilet aldıklarında 1 bilet hediye kazanıyorlar! FILMEKIMI yazıp 6666’ya gönderen Vodafone FreeZone’lular, 21 Eylül itibariyle biletix.com ile Atlas ve Beyoğlu sinemalarındaki gişelerden, 28 Eylül itibariyle de tüm Filmekimi sinemalarında kampanyaya katılabilirler. Bir bilete bir bilet hediye kampanyası, sadece Vodafone Freezone’luların aynı filmin aynı seansında alacağı ikinci bilet için geçerlidir. Kampanya kapsamında biletix.com’dan alınan hediye biletler dahil her biletten hizmet bedeli alınacaktır. Ayrıntılı bilgi için vodafonefreezone.com

Bir bilete bir bilet hediye kampanyası Vodafone Red üyelerine de açıktır. Vodafone Red üyeleri BILET yazıp 6666’ya göndererek kampanyaya katılabilirler.

Yönetmen:
Anthony Chen
Oyuncular: Koh Jia Ler, Angeli Bayani, Chen Tian Wen, Yeo Yann Yann
2013 Cannes Altın Kamera

Screen Daily dergisinin "küçük bir mücevher" sözleriyle övdüğü, Cannes Film Festivali'nde ödül kazanan bu ilk Singapur filmi, Lim ailesiyle yeni hizmetçileri Teresa arasındaki dokunaklı ilişkiyi mercek altına yatırıyor. Filipinli birçok kadın gibi Teresa da daha iyi bir yaşam hayalinin peşinde Singapur'a gelmiştir. Zarif ve duyarlı Teresa'nın yemek hazırlamak ve temizlik dışında aileye bir düzen getirmeye çalışması, aile fertlerini huzursuz eder. Bu arada ailenin sorunlu küçük oğlu Jiale ile Teresa arasında özel bir bağ kurulmaya başlar. 1997 yılında Asya kıtasını sarsan finansal krizin eşiğinde Teresa, yavaş yavaş da olsa ailede kabul görmeye başlar. Ilo Ilo'nun esin kaynağı, yönetmen Chen'in çocukluk anıları.

Singapur, 2013
DCP / Renkli / 99'
Çince-İngilizce; Türkçe altyazılı

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT