Indie Park: The National

Tarihler: 18 Haziran 2013 Salı ~ 18 Haziran 2013 Salı 14:00

Yer: Parkorman

Ücret: Sahne Önü Ayakta - 120.00 TL Saha İçi Tam - 70.00 TL Saha İçi Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

Vodafone Istanbul Calling, Vodafone’nun ana sponsorluk ve Garanti Bankası’nın resmi sponsorluk desteğiyle dört aya yayılan, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Farklı müzik türlerindeki birçok dünya starının şehrin farklı bölgelerindeki mekanlarda  sahne alacakları konserler, festivaller ve partilerle bu sene İstanbul’un ve Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturacak; Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com‘u takipte kalın!

23 Haziran’da, Noah & The Whale Vodafone İstanbul Calling Festivali kapsamında gerçekleşen tek günlük festivali Indie Park’ın açılışını yapmaya hazırlanıyor. Yeni jenerasyon indie folk grubu Noah & The Whale’den sonra sahneyi alacak olan Emiliana Torrini en güzel şarkılarını festival günü seslendirecek. Festivalin muhteşem kapanışınıysa günümüz başarılı Indie müzik temsilcilerinden The National yapacak.

Emiliana Torrini Hakkında:

İzlandalı vokalist Emiliana Torrini, Björk ile aynı plak şirketini paylaşmasının yanı sıra benzer vokal tarz ve kişiliğe de sahip. Torrini 1977 de çok kültürlü (İtalyan baba ve İzlandalı anne) evde doğdu ve çok genç yaşta müziğe ilgi göstermeye başladı. Profesyonel müzik kariyeri 15 yaşında Tjalz Gissur grubuyla 1992’de başladı.

Eylül 2008’de yapımcı ve ortağı olan Dan Carey’le birlikte çıkardığı “Me and Armini” 2008’in en iyi albümü olmaya aday gösterildi. “Me And Armini” Emiliana Torrini’nin bugüne kadar kaydettiği en büyüleyici ve iddialı albümü olarak anılıyor.

2009 çıkış single’ı “Jungle Drum” Torrini’nin kariyerinde yakaladığı en önemli çıkış noktası oldu. Emiliana, aynı zamanda üçlü film serisi olan “Lord Of The Rings”in film müziği “Gollum’s Song” u seslendirmesiyle de tanınıyor. 

Noah & The Whale Hakkında:

Noah & The Whale 2006’da Twickenham, Londra’da oluşan yeni nesil İngiliz indie-folk grubudur. Grup Charlie Fink (vokal, gitar), Tom Hobden (keman), Urby Whale (bas), Fred Abbott (gitar) ve Michael Petulla (davul) oluşuyor.Grup, 2008’de İngiliz müzik listelerinin ilk 10’una giren çıkış albümleri “Peaceful, the World Lays Me Down” ile İngiliz folk ortamının ileri gelen isimlerinden biri haline geldi ve "5 Years Time” parçası hit olmayı başardı. Grup, 6 Mayıs’ta yayınlanacak dördüncü stüdyo albümleri “Heart Of Nowhere” Batı Londra’nın  British Grove stüdyosunda kaydedilmiştir, grubun 5 yılda dördüncü albümüdür, ve 2011’de platinum satan “Last Night On Earth” sonra çıkan en son albüm olma özelliğine sahip. 

The National Hakkında:

The National grubu, 1999 yılında vokal Matt Berninger ve iki çift kardeş – Aaron ( gitar, bas, piyano) ve Bryce Dessner ( gitar) ve diğer kardeşler Scott (bas ve gitar) ve Bryan Devendorf (davul) tarafından kuruldu. 2005’te yayınladıkları “Alligator” albümünde yer alan Mr. November parçası Amerika Başkanı Obama’nın seçim kampanyası süresince kullanıldı ve bu şekilde grup konserler ve festivaller için aranan isimler arasına geçti. 2007 çıkışlı “Boxer”, içinde “Fake Empire”, “Mistaken For Strangers” ve “Start A War” gibi parçaları barındıran albüm o güne kadar grubun toplam albüm satışlarını üçe katladı ve grubu rock camiasında tanınan ve takip edilen bir konuma getirdi. Grup hem bireysel hem de kolektif olarak bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk projesinde etkin rol almıştır.

- 14 yaş ve altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT