Ludovico Einaudi Ensemble

Tarihler: 23 Ekim 2013 Çarşamba ~ 23 Ekim 2013 Çarşamba Saat: 20.00

Yer: Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi

Ücret: : 5. Kategori 69 TL, 4. Kategori 99 TL, 3. Kategori 150 TL, 2. Kategori 185 TL,1. Kategori 220 TL /

Nereden Alınır: www.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2013 ~ Eki 23, 2013

Ekim ayında Zorlu Center Performans Sanatları Merkezinde şölen var!

Benzersiz teknolojisi, üstün akustiğe sahip salonları ile dünyaca ünlü sanatçı ve gösterilere ev sahipliği yapacak olan Zorlu Center Peformans Sanatları Merkezi, Ekim ayı programını sunar: Ludovico Einaudi&Ensemble , Kavafis Projesi, Regina Carter…

Dünyaca ünlü müzikallerin yanı sıra klasik müzikten caza, modern danstan baleye, konserlerden aile şovlarına geniş bir yelpaze sunan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin biletleri satışa çıktı.

Modern Çağın Mozart’ı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde…
Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi 23 Ekim’de ilk etkinliği Ludovico Einaudi&Ensemble ile kapılarını sanatseverlere açıyor. Klasik, rock, elektronik ve diğer dünya müziklerinin bileşenlerini kendine çeken, benzersiz bir müzikal simya yaratan Ludovico Einaudi ilk kez Türkiye’de sahne alacak!

Dünyanın en iyi kompozitörlerinden biri olan, kariyerine ” Le Onde” bestesiyle adım atan, “This Is England” (2006) ve aynı filmin televizyona uyarlanan dizisiyle BAFTA adaylığına hak kazanan İtalyan piyanist ve bestekar Ludovico Einaudi, klasik müziğin ve deneysel müziğin yaşayan en büyük temsilcilerinden biri sayılmaktadır.

2011’de Einaudi’ye övgü olarak eseri ”Intouchables” filminde kullanıldı. Sanatçı son olarak 2012 yılında, bestelenmesi iki yıldan fazla süren ve Verona yakınlarında bir manastırda kaydedilen “In a Time Lapse” albümünü çıkardı. “Divenire” gibi epik ve duygusal, “Nightbook” gibi deneysel ve maceraperest olan “In A Time Lapse”, farklı müzikal dünyaları harmanlayan yeni dokular ve aranjmanlar keşfederek bir adım daha ileri gitti.

“In a Time Lapse “albüm turnesi kapsamında 23 Ekim 2013,Çarşamba günü Türkiye’de ilk kez Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak Ludovico Einaudi’nin piyanosundan yayılacak sesleri duyan herkes , kendisini onun benzersiz büyüsüne kaptıracak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT