Lykke Li

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 19 Kasım 2014 Çarşamba 18, 19 Kasım Saat:21:30

Yer: Babylon

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Kas 19, 2014

Indie pop müziği alternatif ve elektronik motiflerle kaynaştıran Lykke Li, Türkiye'de ilk kez 18-19 Kasım'da iki gece üst üste Babylon'da!

Fotoğrafçı bir anne ve müzisyen bir babayla birlikte Portekiz'de bir dağ kasabasından Fas'a, Hindistan'dan Birleşik Devletler'e kadar değişik coğrafyalarda yaşayan Lykke Li, ilk albümü Youth Novels'ı birbirinden farklı kültürlerden edindiği ilhamla 2008'de yayımladı. 

İkinci albümü "Wounded Rhymes”; The Observer, New York Times ve Rolling Stone gibi yayınların en iyiler listelerinde yer edindi ve bu albümde yer alan "Get Some" adlı parçası Hawaii Five-0, Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Teen Wolf dizilerinde yer almakla birlikte Premium Rush filminin de film müziği oldu.

Kendisini zirveye taşıyan şarkısı "I Follow Rivers" ile birlikte listeleri kasıp kavuran Lykke Li, bu şarkıyla aynı zamanda 2013 Altın Palmiye Ödüllü Blue Is The Warmest Colour'ın film müziklerine de katkıda bulundu. 

2014'ün Şubat ayında üçüncü albüm I Never Learn'ü piyasaya süren sanatçı, bu albümle de farklı yaşam tecrübelerini renkli müzikal içeriklerle bir araya getirmeyi başarıyor. Müzikseverlerden sinemaseverlere geniş hayran kitlesine sahip olan Lykke Li, Babylon'un sıcak ve samimi ortamında sizlerle buluşmaya hazırlanıyor!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:30
- Konser: 21:30
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT