Martin Taylor

Tarihler: 23 Mayıs 2013 Perşembe ~ 23 Mayıs 2013 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2013 ~ May 23, 2013

Martin Taylor, dünyaca tanınmış, bugüne kadar uluslararası bir çok ödüle layık görülmüş, kendine özgü müzikal duruşu ve gitar çalma üslübu ile bilinen bir müzisyendir. Martin Taylor için çok önemli iki müzisyenin yapmış olduğu yorumlar onun ne kadar büyük bir kariyer ve yeteneğe sahip olduğunu göstermektedir. Pat Metheny, Taylor için “O enstrüman tarihinin en büyük solo gitaristlerinden biridir” yorumunu yaparken, Jeff Beck ise şöyle konuşuyor: “Hepimizi derinden etkiledi, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim.”

Geliştirmiş olduğu gitar çalma üslübunun ve başarılarla dolu müzikal kariyerinin yanı sıra Martin Taylor, konser performansları, solo gitar şovları, izleyenlere bir konser süresince her türlü duyguyu tattırabilen yorumu ile her zaman takdir edilmiştir. Martin Taylor, Stephane Grapelli, Chet Atkins, Jamie Cullum ve efsanevi “The Beatles” grubunun gitaristi George Harrison ile birlikte çalmıştır.

1979’dan 1990’a kadar olan süreçte ünlü Fransız caz kemancısı Staphane Grapelli ile tüm dünyayı dolaşmış, konserler vermiş ve 20’den fazla albüm kaydetmiştir. Vassar Clements ile birlike yer aldıkları “Together At Last” isimli albümleri ile 1987 yılında Grammy Ödülü'ne aday gösterilmişlerdir. Kariyeri boyunca sayısız ödüle layık görülmüş, “Martin Taylor Guitar Academy” adlı bir müzik okulu bulunan sanatçı, son olarak 2012 yılında “Ards Uluslararası Gitar Festivali”nde “Yaşam Boyu Başarı” ödülü ile onurlandırılmıştır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT