Münih Oda Orkestrası

Tarihler: 17 Haziran 2013 Pazartesi ~ 17 Haziran 2013 Pazartesi Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 275.00 TL (Tam) 1. Kategori - 165.00 TL (Tam) 2. Kategori - 134.00 TL (Tam) 3. Kategori - 101.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2013 ~ Haz 17, 2013

Münih Oda Orkestrası
17.06.2013
Aya İrini Müzesi

Münih Oda Orkestrası
Alexander Liebreich: Şef
Khatia Buniatishvili: Piyano
Igor Stravinsky
Konçerto Re Majör

Wolfgang Amadeus Mozart
Piyano Konçertosu No. 23 La Majör, KV 488

Krzysztof Penderecki
52 Yaylı İçin Hiroşima Kurbanlarına Ağıt

Joseph Haydn
Senfoni No. 45 Fa diyez minör, “Veda”

Ara dahil 105’ sürer.

Konser öncesinde Krzysztof Penderecki’ye “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” sunulacaktır.Krzysztof Penderecki will be presented the “Lifetime Achievement Award” before the concert. Alman çoksesli müzik dünyasının en parlak meşalelerinden biri, klasik repertuarın bilinen eserlerine yeni standartlar getiren Münih Oda Orkestrası, sanat direktörü Alexander Liebreich yönetiminde ilk kez festivalde. Bugüne kadar Giovanni Antonini, Andreas Scholl, Lisa Batiashvili, Janine Jansen, Kim Kashkashian, Heinrich Schiff ve Sabine Meyer gibi ünlü konuk şef ve solistlerle çalışan orkestra, her yıl dünya çapında altmışın üzerinde konser veriyor. Bu konserini festivalin “Zaman ve Değişim” teması etrafında kurgulayan Münih Oda Orkestrası, Stravinsky Re Majör Konçertosu’nun yanı sıra Penderecki’nin 1960’ta bestelediği, UNESCO ödüllü Hiroşima Kurbanlarına Ağıt ve Haydn’ın “Veda” Senfonisi ile müthiş ses birliğini ve müzikal fikirlerinin zenginliğini sergileyecek. 1995’ten bu yana otuzu aşkın dünya prömiyeri gerçekleştiren topluluk, “yeni nesil şefler arasında bir öncü” olarak nitelenen Alexander Liebreich’in yönetiminde, geçtiğimiz yıl kaydettiği Liszt albümü ile ECHO ve Choc ödüllerini kazanan, genç nesilin en duyarlı piyanistlerinden Khatia Buniatishvili’ye eşlik edecek. Sanatçı Mozart’ın büyük bir sadelikle coşkuyu ve hüznü aynı anda barındıran 23 numaralı Piyano Konçertosu’yla müzikseverlere enfes bir müzik ziyafeti çekecek. Uluslararası Horowitz ve 12. Rubinstein gibi prestijli yarışmalarda aldığı ödüllerle uluslararası kariyerine hızlı başlayan Buniatishvili’yi çağımızın en önemli piyanistlerinden Martha Argerich “sıradışı bir yetenek” olarak tanımlıyor. Wigmore Hall, Concertgebouw, Carnegie Hall ve Musikverein gibi dünyanın seçkin müzik merkezlerinde verdiği resitaller ve oda müziği konserleriyle adından sıkça bahsettiren sanatçı, yer aldığı her etkinlikte dinleyicilerini kendine hayran bırakıyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT