Odylle In The Dark

Tarihler: 12 Nisan 2013 Cuma ~ 12 Nisan 2013 Cuma Saat: 21:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Masa - Tam 38.50 TL İndirimli 35.00 TL Ayakta - Tam 22.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2013 ~ Nis 12, 2013

“Müzik değiştokuştur” düsturunu benimseyen ve geçtiğimiz yıl yayımladığı "İstanbul Bana Ne Yaptın?" adlı ilk albümüyle müzikseverlerden tam not alan Hollandalı-Türk indie-pop grubu Odylle, 12 Nisan Cuma akşamı “Odylle in The Dark” projesiyle Borusan Müzik Evi’nde.

Hollandalı şarkıcı Fleur Odylle’in vokaline, basta Bora Bekiroğlu, gitarda Emre Kula, davulda Alpar Lü ve klavyede Koray Üsgülen’in eşlik ettiği grup, bir var olma biçimi haline getirdiği yenilik arayışıyla, müzikseverlerlerin ilgisini her daim ayakta tutan bir repertuara sahip. Grup, Borusan Müzik Evi’nde dinleyenlere, müzik algısı ve alan arasındaki ilişki üzerine kurulu eşsiz bir konser deneyimi sunacak. Titizlikle hazırlanmış bu ortamda Odylle, dinleyicilerini kendi orijinal indie-pop repertuarının slow ve akustik versiyonlarıyla ayartıyor. İstanbul’un ilham verici karmaşasının arasında müzikseverlere çok özel bir akşam yaşatacak olan Odylle, otantik sahne performansıyla, dinleyenlerde ortak bir etki bırakıyor: müzik değiştokuştur.

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart'ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT