Paloma San Basilio

Tarihler: 25 Nisan 2014 Cuma ~ 25 Nisan 2014 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 128.50 TL 2. Kategori - 98.00 TL 3. Kategori - Tam 83.00 TL İndirimli 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2014 ~ Nis 25, 2014

Paloma San Basilio, 25 Nisan'da İş Sanat'ta...

Dünya müziği kuşağının Nisan ayındaki konuğu İspanyol müziğinin çınarlarından Paloma San Basilio... Müzik kariyerine 1975 yılında ilk albümü Sombras ile adım atan Paloma, 3 yıl sonra Bebu Silvetti'nin Secretos adlı parçasıyla İspanya listelerinde hızlı bir şekilde zirveye yükseldi. İsveç’te düzenlenen 1985 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Juan Carlos Calderón’un La Fiesta Terminó adlı şarkısını seslendiren İspanyol sanatçı, Eurovision tarihinde ülkesini en iyi temsil eden şarkıcılardan biri olarak kabul ediliyor. 

Plácido Domingo ve José Carreras gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği düetlerle uluslararası arenada ses getiren usta şarkıcı, İspanyol müziğindeki üstün başarılarından dolayı 2006 yılında Latin Grammy Ödülü’ne layık görüldü. 40 yıla yaklaşan müzik kariyerinde 30’u aşkın albüm ortaya koyan Paloma, 80’lerin sonunda parlak yeteneğini oyunculuğa da çevirmiş, 2 yıl süren bir dünya turnesini kapsayan Evita müzikalinde başrolde oynayarak defalarca ayakta alkışlanmıştı.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Geç gelen izleyicileri yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve herhangi bir kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.

Kurallar

- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT