Periler Kraliçesi

Tarihler: 24 Haziran 2013 Pazartesi ~ 24 Haziran 2013 Pazartesi Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 325.00 TL (Tam) 1. Kategori - 220.00 TL (Tam) 2. Kategori - 165.00 TL (Tam) 3. Kategori - 112.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2013 ~ Haz 24, 2013

Periler Kraliçesi
New London Consort
24.06.2013
Aya İrini Müzesi

New London Consort
Philip Pickett: Şef 
Mauricio Garcia Lozano: Yönetmen 
Isobel Dunhill: Tasarım 
Ace Mccarron: Işık Tasarımı 
Karla Shacklock: Hareket 
Joanne Lunn: Soprano
Robert Sellier: Tenor
Michael George: Basbariton
Faye Newton: Soprano
Penelope Appleyard: Soprano
Christopher Robson: Kontrtenor 
Tim Travers-Brown: Kontrtenor 
Joseph Cornwell: Tenor
Simon Grant: Basbariton
Olivia Quayle Sirk Sanatçısı 
Jan Patzke: Sirk Sanatçısı 
José Triguero Delgado: Sirk Sanatçısı
Zoe Jones: Sirk Sanatçısı
Boldo Janchivdorj: Sirk Sanatçısı

Henry Purcell
Periler Kraliçesi

Dünyanın önde gelen erken dönem müziği topluluklarından biri olan New London Consort ile şefi Philip Pickett’in yenilikçi yaklaşımı, göz alıcı sirk sanatçıları, yıldız solist şancılar ve ünlü Farfullero Tiyatrosu’nun kurucusu Meksikalı yönetmen Mauricio García Lozano’nun büyüleyici sahnelemesiyle birleşerek harika bir gösteri ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz sezonlarda Monteverdi’nin Orfeo’sunu dünyanın çeşitli ülkelerinde sahneleyen New London Consort farklı eserlerle çıktığı Avrupa turnelerinden övgülerle döndü. Bugüne kadar 40’ı aşkın albüme imza atan topluluğun, BBC Radyo 3’te 120’den fazla programı yayınlandı. Kısa yaşamı boyunca Londra’dan hiç ayrılmamasına karşın ünü bütün Avrupa’yı saran Henry Purcell’ın başyapıtlarından Periler Kraliçesi adlı yarı-operası, topluluğun başarılı şefi Pickett ve yönetmen Lozano’nun işbirliğiyle adeta baştan yaratılıyor. Bilinen karakterlerin çağdaşlarıyla değiştirildiği prodüksiyon şancılar ile sirk sanatçılarının dengeli karışımıyla zenginleşirken, aynı zamanda orijinalinin tüm fantezisini ve ihtişamını da koruyor. Lozano Periler Kraliçesi’ni şöyle ifade ediyor: “Yolculuk kendi içinde menzildir de… Tüm ihtimallerin yattığı yer orasıdır - hepsi kendi içimizdedir. Bu yolculuk insanların Arkadia’yı her zaman içlerinde taşıdığını gösterir; bavullarında ve kalplerinde. Bu Periler Kraliçesi’nin karakterleri bunu yavaş yavaş keşfediyorlar ve olmak istedikleri insanlara dönüşüyorlar.” Rönesans ve Barok müzik repertuarının yetkin topluluklarından Pickett yönetimindeki New London Consort renkli ve müzikal olarak da mükemmel prodüksiyonlarından biriyle festivalde.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT