Pickpocket

Tarihler: 07 Mayıs 2013 Salı ~ 07 Mayıs 2013 Salı 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 56.50 TL Normal - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2013 ~ May 7, 2013

Alternatif metal / post-hardcore grubu Pickpocket, 2000 yılında İstanbul’da Onur Özgönül ve Barbaros Özoktar tarafından kuruldu. Muratay Özkan, Kaan Yayla ve Emir Celt’in de kadroya katılmasıyla son hâlini aldı.

13 senelik mazisi olmasına rağmen şu anki kadrosuyla 8 senedir yola devam eden Pickpocket, kariyerine İngilizce sözlü şarkılar seslendirerek başlamış olsa da ilk albümü öncesi Türkçe sözlü müzik yapma kararı aldı.

Grup ilk olarak 2003 yılında ‘Just Wait for Me’ isimli şarkısıyla katıldığı Roxy Müzik Yarışması'nda elde ettiği birincilikle dikkat çekti. Ayrıca aynı yarışmada 5000'den fazla kullanıcının katılımıyla yapılan internet oylamasında da oyların %63'ünü toplayarak Efes Dark Özel Ödülü'nü kazandı.

Bu süreden sonra çeşitli konser ve festival organizasyonlarında yer alan grup, stüdyo çalışmalarına hız verip 2008 yılında Ümit Kuzer ve Martin Cru Spencer prodüktörlüğünde “Hayalle Gerçek Arasında” adlı ilk albümünü yayımladı.

Albümün yayımlanmasından kısa bir süre sonra ilk klip, Anıl Tütüncüoğlu yönetmenliğinde ‘Vazgeç’ adlı şarkıya çekildi. Çekimlerinin 1 gün boyunca Maslak Venue'de tamamlandığı klip, YouTube’da 190.000 izlenme sayısına ulaştı. İkinci kliplerini albümle aynı ismi taşıyan ‘Hayalle Gerçek Arasında’ adlı şarkılarına çeken grubun üçüncü klip için tercih ettiği şarkı ise ‘Ne Farkeder’ oldu.

Grup elemanlarının vatani görevleri nedeniyle müziğe bir süre ara veren Pickpocket’ın “Uyan” adını taşıyacak ikinci albümü ise yayımlanmak üzere...

Murat Hiçdönmez'in sahibi olduğu Musicworks firması tarafından raflara yollanacak olan albümün kayıtlarını Mehmet Yaranona (Kül, Shiva, Mauna Kea) prodüktörlüğünde Deneyevi ve Opus Stüdyoları’nda tamamlayan grup, albümün mixing işlemlerini yine Opus Stüdyosu’nda Mehmet Yaranona’ya teslim etti. Mastering’i Norma Jean, August Burns Red, Underoath ve MxPx gibi gruplarla çalışmış olan Troy Glessner üstlendi.

Albümün ilk klibi Barış Alp yönetmenliğinde, Rpresenter Stüdyoları’nda, albümle aynı adı taşıyan ‘Uyan’ şarkısına çekildi.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.